Életmód

Az élet 13 igazsága, amit fiatalon még nem tudunk, de 30 éves korunkra már megtanuljuk

Fiatalkorunkban mindannyian azt gondoljuk, hogy elég bölcsek vagyunk már, és mindenben nekünk van igazunk, de csak az életkor haladtával, rendszerint utólag döbbenünk rá, hogy mennyire rosszul is gondoltuk a dolgokat fiatalkorunkban. 30 éves korunkra azonban eljutunk arra a szintre, hogy már bölcsen átlássuk a világ dolgait, és mosolyogva emlékezzünk vissza a 10 évvel ezelőtti hibáinkra.

 

 

1 Az életkor haladtával megértjük, hogy a hasznos születésnapi ajándék nem az elrontott ünnep, hanem a törődés igazi jele.
Szuletesnapi ajandek 1
2 A vásárlásnál fontosabbá válik a kényelem, mint a szépség.
Kenyelmetlen cipo
3 Aki egyszer átvert, az máskor is át fog. Ezt az igazságot nem könnyű elfogadni, de érdemes minél előbb rádöbbennünk, mielőtt még túl késő lesz.
Aki egyszer atvert


4 Utazáskor sokkal fontosabbá válik a kényelem. Már nem akarunk vándorolni és bulizni, csak pihenni és kikapcsolódni.
Utazas 20 es 30
5 A szülőknek mindig igaza van. Bármennyire sértőnek tűnnek is a szavaik, ez csak azért van, mert őszinték.
Szuloi oszinteseg
6 Nem az számít, hogy ki ígéri le nekünk a csillagokat az égről, hanem az, hogy ki az, aki teljesíti minden ígéretét.
Igeretek betartasa


7 Nem érdeklünk másokat. A tengerparton is mindenkinek meg van a maga dolga és gondja, senki nem fog azon töprengeni, hogy kövér vagy-e vagy sem.
Onertekeles
8 Meg kell tanulnod nemet mondani. Néha nehéz, de amint elkezded jobban értékelni a személyes tered kényelmét és fontosságát, képes leszel rá.
Leulhetek melled
9 A drága kozmetikumoknak van egy olcsó alternatívája: a pihentető fürdő és a hosszú alvás. Az első és legfontosabb, hogy miként bánunk önmagunkkal.
Kisminkelve kipihenve

 

 

 

 

 

 

10 Az élet túl rövid ahhoz, hogy az olyan fontos dolgokon spóroljunk, mint a jó minőségű ágymatrac, a kávé, vagy a kényelmes melltartó.
Kenyelmes dolgok
11 Az okoskodó beszéd nem jelent magas intelligenciát. Egy igazán intelligens ember egyszerű szavakkal is képes mindenki számára érthetően megmagyarázni egy bonyolult jelenséget.
Budha szavai
12 Az a barát, aki szereti a pletykákat, az rossz barát. Ne feledd, hogy amit neked mond másokról, ugyanazt mondja a hátad mögött rólad is.
Pletykas barat
13 A szépség utáni vágy elhalványul, a kedves, támogató és megértő partner iránti vágy viszont fontosabbá válik, mint valaha.
Ferfi igeny

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?