Életmód

11 agyafúrt megoldás a mindennapok kellemetlen helyzeteire

Egyes embereknek egészen agyafúrt módszerei vannak a mindennapokban felmerülő problémák és kellemetlen helyzetek kezelésére. Olyannyira, hogy akár még mások is tanulhatnak tőlük ezt, azt. Persze nem garantált, hogy mindenkinél ugyanúgy működnek, de egy próbát azért megérnek, ha hasonló helyzetbe kerülünk.

 

 

 

Ha azt akarod, hogy a hangod betegnek hallattszódjon a telefonban, feküdj a hátadra és lógasd le a fejed az ágyról.
A családi fotóknak mindig a szélére tegyük a pasinkat/barátnőnket, így egy esetleges szakítás esetén nem kell kidobni az egész képet, csak egyszerűen levágni róla az oda nem illő személyt.
Ha elfelejtetted egy illető nevét egy partin, csak kérd meg őt, hogy jelöljön be ismerősnek valamelyik közösségi oldalon.


Ha valaki azzal próbál beégetni, hogy milyen kövér vagy, csak mondd el, hogy ennél kövérebb voltál, de már jó úton haladsz a fogyókúrával.
Ha egy nyugodt estét szeretnél, egyszerűen rejts el 4 édességet a házban, és mond azt a gyerekeidnek, hogy 5-öt rejtettél el, keressék meg őket.
Az apró harcok helyett koncentráljunk inkább a nagyobb célokra…
Ha a lakótársad nem akar kitakarítani maga után, akkor készíts egy kamu profilt egy társkereső alkalmazásban és szervezz le vele egy randit a lakásba. Miután rendet rakott, nyugodtan törölheted a randit.
Jó tanács házasulandóknak: próbálj meg esküvői meghívót küldeni milliomosoknak. Ha el nem is jönnek, lehet küldenek drága ajándékokat az asszisztensükkel anélkül, hogy utánajárnának, kik is vagyunk pontosan.
Ha elfelejted a lány nevét, csak egyszerűen vidd egy olyan kávézóba, ahol megkérdezik tőle a nevét és felírják a pohárra.

 

 

 

 

 

Ha a barátnődnek be nem áll a szája, akkor egyszerűen csak öleld át, és mondd azt neki, hogy hallani szeretnéd a szívverését vagy a lélegzetét. Amellett, hogy csendben marad, még romantikusnak is fog tartani.
Ha a párod mindig kerüli és elmenekül a fontos beszélgetések elől, egyszerűen vidd el egy csónakázó tóhoz, és várd meg, amíg jó messzire nem kerültök a parttól, majd kezdheted…

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?