Állat

250 embert megharapott, egyet megölt egy alkoholista majom miközben próbált piához jutni

Az indiai Kanpur állatkertben van egy hatéves majom, amelyik biztos, hogy élete végéig rács mögött fog maradni, mert eleve azért került az állatkertbe, hogy valahogy elzárják az emberek elől.

 

 

 




 

A majom története egyszerre szomorú és morbid módon szórakoztató. Ugyan a hír teljesen kamunak tűnik, de a hírt közlő különféle források állítják, hogy igaz.

Az állat valamiféle okkultista fickó tulajdonában volt, és nem tudni miért, de rendszeresen adott neki alkoholt, amire a majom szépen rá is szokott. Az egész sztori Mirzapur tartományban történt. Amikor meghalt az okkultista ember, akkor Kalua, a majom nem jutott többé alkoholhoz, és agresszívvá vált.

Elkezdte megtámadni a környékbeli embereket, összesen 250 embert sebesített meg, egy közülük meg is halt, mire a hatóságok el tudták fogni.

Ezután a Kanpur állatkertbe szállították, hátha sikerül leszoktatni a piáról és az agresszióról. „Hónapokig elkülönítve tartottuk, aztán külön ketrecet kapott. Nem változott a viselkedése, olyan agresszív, mint korábban. Már három éve idehozták, de most úgy döntöttünk, hogy örökre fogságban marad” – mondta Mohd Nasr, az állatkert egyik állatorvosa.

 

 

 

forrás: index.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?