Celeb / Híresség

Életmódot váltott: teljesen lenyűgözte a férjét új külsejével Jellinek Tina

A kétgyermekes családanya teljes életmódváltásba kezdett. Ehhez új megjelenés is dukál, amelytől a férje lélegzete szinte elakadt.

 

 

 

 




 

Nagy fába vágta a fejszéjét az Emilio família, amely a sütős-főzős karantén időszakot életmódváltással heveri ki. „Eddig összesen 72 kg-ot fogytam, de még van hátra. Szeretnék még legalább 15 kg-ot leadni. Ha ezt sikerül elérnem, jöhet az izomépítés, mozogni kell, sportolni, másképp nem lesznek izmok” – mondta Emilio, akinek a felesége is hasonlóan gondolkodik.

Étrendjéből száműzte a kenyeret, sőt a legtöbb szénhidrátot is. Így igazi kihívás számára, hogy a Drága családomban elkészített nyalánkságokat ne kóstolja meg„Bár én lemondok ezekről a finom falatokról, a nézőket nem szeretnénk receptek nélkül hagyni. Réteges brownie, kalács, torta, csak néhány azok közül, amiket az utóbbi napokban készítettem az adásban. Egyelőre működik a dolog, bár elkészítem, de nem kóstolok. A család többi tagja is csak módjával. Szerencsére nagy a família, így azért mindig elfogy, amit készítek” – mondta Tina, aki megmutatta, micsoda bomba nő valójában.

Tina elszántan kezdett most bele az életmódváltásba

 

 

 

 

 

„A karantén alatt leginkább a kényelmes, otthoni viselet volt az, amit hordtam. Már rettentően untam a mackónacit, edzőcipőt, jó, hogy ennek az időszaknak vége. Néha már kimozdulunk, így előkerülhettek a nőiesebb ruhadarabok is. Most pedig egy nem mindennapi sminkkel és egy új frizurával is megleptem magamat. Nem mondom, hogy minden nap így fogok kinézni, de nagyon jól esett egy kis tunning, a végeredmény pedig nemcsak nekem, de Emilionak is nagyon tetszett” – mondta Tina, akinek a férje alig tudott betelni a látvánnyal.

„Tina mindig elvarázsol, de ezzel a frizurával és sminkkel, csodásan festett. A feleségem igazi bombanő, aki nagyon elszántan kezdett most bele az életmódváltásba. Ez engem is motivál, ki kell pattintom magam, hogy még jobban mutassunk együtt” – tette hozzá Emilio.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?