Állat, Életmód

20 alkalom, amikor tiltakoztak a háziállatok ellen, de most már nem tudnak élni nélkülük

A férfiakat nagyon nehéz meggyőzni arról, hogy változtassák meg a véleményüket valamivel kapcsolatban, ezért sokszor a legkönnyebb, ha egyszerűen feladjuk a próbálkozásokat. De persze nem akkor, ha a család új háziállatáról van szó. Ilyen esetekben ugyanis a végsőkig kell harcolni, és olykor bizony még a férfiak minden tiltakozása ellenére is haza kell hozni a háziállatot a házhoz. Meglehet persze, hogy pár hétig vagy hónapig haragudni fognak, de higgyétek el: utána az állat legnagyobb rajongóivá válnak.

 

 

 

1 ,,Apám 2 évvel ezelőtt: „megütlek, ha hazahozol egy kutyát!”. Apu most, egy rövid séta után: „biztos elfáradtak az apró mancsai, a legjobb, ha a kezemben viszem haza.”

2 ,,Eleinte: „Ide ne hozd!”. Aztán: „Tartsd távol tőlem!”. Most meg: „Fiam! Elaludt a vállamon! Csinálj egy képet rólunk!”.”

3 ,,Apám kezdetben nagyon nem akart macskát, ma már együtt töltik a napokat és folyamatosan közös képet küldözget.”


4 ,,Soha nem lesz macskánk!” – mondta 2 hónappal ezelőtt.

5 „,,Nem akarok átkozott macskát a házban!” – mondta nagyapám. Most ő a személyi segítője.”

6 „,,Jó, de két hétnél tovább nem maradhat itt!” – mondta apám, 2 évvel ezelőtt.”

7 ,,Apám, aki nagyon nem akart háziállatot, a kutyával együtt félt az első állatorvosi látogatásnál.”8 ,,Azt állította, hogy gyűlöli a macskákat, meg hogy allergiás rájuk.”

9 ,,Nem akart harmadik kutyát a háznál, különösen nem egy pitbullt. Ma már közös fotelen osztoznak.”

10 ,,Apám és a macska, akit 10 évvel ezelőtt nagyon nem akart.”

11 ,,Nagy harcot vívtam, mire apám belement, hogy néha vigyázzon a kutyámra, miközben én elutazok. Ma már minden nap együtt vannak, amikor dolgozok és folyamatosan jelentést kapok róla, hogy épp mivel töltik a napjukat.”

12 ,,Már nem én vagyok a szeretett gyermek a házban, a macskánk, Bruce Wayne vette át a helyem.”

13 ,,A barátom apja azt állította, hogy rosszul van a kutyáktól és soha nem fog hozzáérni, amikor először hazavitték az állatot.”

14 ,,4 évvel ezelőtt apám azt mondta: „Ebben a házban nem lesznek hörcsögök!” – azóta a helyzet nyilvánvalóan megváltozott.”

15 ,,Apám és a csivava, amit örökbe fogadtunk a menhelyről. Néha még mindig azt meri mondani, hogy rossz ötlet volt.”

16 ,,Azt mondta: „Megőrültél? Biztos, hogy nem hozunk haza egy kakadut a menhelyről!”.”

17 ,,Sok éven át nem szerette a macskákat, de ma már szét sem lehet választani őt és a csupasz koboldját.”

 

 

 

 

 

18 ,,Ez a barátom, aki azt állította, hogy ki nem állhatja a macskákat. Mondanom sem kell, hogy ma már jobban szereti a kis seggfejünket, mint engem.”

19 ,,Apum sokáig nem engedte, hogy háziállataink legyenek. Néhány évvel ezelőtt nagyon beteg lettem, és egy macskát kértem tőle a műtét előtt. Mára ő lett a szeretett lánya.”

20 ,,A lányom macskát akart, a férjem nem akart macskát. Jó család vagyunk, úgyhogy közös megállapodásra jutottunk: már 2 macskánk is van!”

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?