Életmód, Igaz történetek

Kilenc évvel az esküvőjük után kinyitották a “tiltott ajándékot”, és megnézték, hogy mi van benne

Minden házasságban vannak nehéz pillanatok. Ezt az az idős nő is jól tudta, aki úgy döntött, hogy valami nagyon különleges nászajándékot ad Brandon-nak és Kathy-nek a 9 évvel ezelőtt tartott esküvőjén. Az ajándékra azt írta: „Ne nyissátok ki az első veszekedés előtt”. A fiatal házaspár úgy döntött, hogy tiszteletben tartja az idős hölgy ajándékának kérését, és megtartják ezt a meglepetést a „sötét napokra”.

 

 

 

Az évek során természetesen voltak kisebb-nagyobb veszekedéseik, melyek tulajdonképpen minden párkapcsolatnak és házasságnak a szerves részét képezik, de a házaspár egyik alkalommal sem nyitotta ki Allison néni ajándékát – talán mert azt gondolták, hogy az egyértelműen azt jelentené, hogy valami nincs rendben a kapcsolatukban.

Minden veszekedés után feltették maguknak a kérdést: „Ez volt a legnagyobb veszekedésünk?” „Kinyissuk az ajándékot?” „Mi lesz, ha lesz még nagyobb veszekedésünk, és nem lesz nálunk az ajándék?”

Egy este azonban úgy döntöttek, hogy kibontják az ajándékot. Kivételesen nem veszekedtek meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak kíváncsiak voltak, hogy vajon mi rejtőzhet a 9 évig őrizgetett ajándék. Azért is jutottak erre a döntésre, mert épp egy esküvőre voltak hivatalosak, és miközben azon gondolkodtak, hogy mit vegyenek majd az ifjú párnak, eszükbe jutott az ő titkos ajándékuk.

Az ajándékot kinyitva két üzenetet találtak, egyet Kathy-nek, a másikat Brandonnak címezve. Így szólt az üzenet a feleségnek: „Menj és vegyél egy pizzát, garnélát vagy valamit, ami mindkettőtöknek tetszik”. És így a férjnek: „Menj, vásárolj egy virágot és egy üveg bort”.

Az üzenetek mellett a dobozban volt még egy kristály váza, két borospohár és egy fürdőkádban felhasználható relaxáló fürdőszobai szett.

A néni ajándéka tehát úgy lett megtervezve, hogy megnyugtassa a fiatal házaspárt az első komolyabb veszekedésük során, és segítse őket megbékélni, illetve továbblépni a problémán. Szó mi szó, a kristályváza és a poharak is nagyon szép ajándékok voltak, de még szebb volt a nagynéni szándéka. 😊

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?