Életmód

16 ember megosztotta azokat a fényképeket, melyek csak első pillantásra tűnnek átlagosnak

A fényképek olykor nem csak egy adott pillanatot ragadnak meg, hanem egy komplett történetet mesélnek. Néhány ilyen fotó épp ezért pedig sokkal érdekesebb és értékesebb, mint azt első pillantásra gondolnánk.

 

 

 

1 ,,A macskám kitűzőjét elnézve könnyedén rájöhetünk, hogy egész életében sántított a bal lábára.”

2 ,,Találtam egy 1927-es geometria tankönyvet ezzel a felirattal: Tűz esetén dobd ezt a könyvet a tűzbe.”

3 ,,A fodrászom kikoptatta maga alatt a padlót, miközben a vendégek körül mozog.”


4 ,,A kutyám színe 10 év alatt szépen lassan megváltozott.”

5 ,,A nagyapám ültette ezt a tölgyet a születésemkor. A jobb oldali képen látható tölgyfák ennek a makkjaiból nőttek ki. Én ültettem őket két évvel ezelőtt a fiam születésének a tiszteletére.”

6 A metróoszlop csiszolt részének magassága jól mutatja, hogy mekkora a metrót használó utasok átlag fenékmagassága.



7 ,,Ezzel a lánnyal egy olyan programban találkoztam, melynek célja a szüleiket elvesztő gyermekek támogatása. A kép azután készült, miután a lány egy levelet küldött az édesapjának egy léggömbhöz csatolva.”

8 ,,Egy bagoly nekiment a barátnőm ablakának, és jól kivehető nyomot hagyott rajta.”

9 ,,Találtam egy gubancot a spagettimen.”

10 ,,Ez a fotó azon a napon készült, amikor a barátom bevonult a hadsereghez. Nagyon mérges voltam rá, de a lámpánál állva megnyugtatott, megfogta a kezem, és ezt a képet készítette rólam.”

11 ,,A nyugati zenét nehéz volt beszerezni a Szovjetunió idején, ezért a kereskedők előálltak egy érdekes módszerrel: zenéket kezdtek készíteni a röntgenfelvételek hátuljára. Ezen itt például a The Beatles – Paperback Writer című száma hallható.”

12 ,,Megtaláltam a sziklákat, amik Zimbabwe ezer dolláros bankjegyén láthatók.”

13 ,,Ezt a képet közvetlenül szülés után készítették, én pedig tiltakoztam ellene, mert nagyon kimerült voltam. Később mondtam, hogy töröljék vagy legalább ne mutassák meg senkinek, de aztán rájöttem, hogy ez volt életem legszebb pillanata, és örülök, hogy készült róla fotó.”

 

 

 

 

 

 

14 ,,A körmeim csíkosak lettek, mert a 4 kemoterápiás kezelés idejére abbahagyták a növekedést.”

15 ,,Ennek a lónak nagyon rossz gazdája volt, ezért halálosan félt az emberektől, de még a saját árnyékától is. Csak hosszú évek múltán találtuk meg a közös nyelvet, de rajtam kívül soha többé nem bízott meg egyetlen emberben sem.”

16 ,,Egy oktató tévéműsor inspirált, hogy elkészítsem ezt a fotót annak bizonyításaként, hogy a tűznek nincs árnyéka. Pár hónappal később apám visszaküldte nekem ezt a képet, és kiderült, hogy a fotóm a közösségi odalakat és az egész internetet bejárta.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?