Életmód

Az internetezők megosztották családjuk legfurcsább és legkellemetlenebb történeteiket

Az ember rokonai sok vidám és kellemes történet főszereplői, de olykor váratlan és kellemetlen pillanatokat is képesek okozni. A régi családi albumok remekül megörökítik ezeket a pillanatokat, fellapozásuk pedig mindig kellemes nosztalgiaérzést okoz, de azért valljuk be, egyik-másik régi családi fotó láttán, néha akaratlanul is elfog a szégyenérzet. Ez persze nem lenne szabad, hogy megtörténjen, hiszen a családtagjaink és a velük kapcsolatos régi emlékekben nincsen semmi szégyellnivaló. Tudják ezt jól a most következő internetezők is, akik a közösségi oldalakon keresztül osztották meg családjuk legfurcsább pillanatait.

 

 

 

1 ,,Édesanyám elmesélte, hogy a nagynéném és a nagybátyám jóbarátok voltak egy híres színésszel, de nem emlékezett a nevére. A nagynéném később ezeket a képeket küldte nekem.”

2 ,,Az öcsém bukósisakban ment be dolgozatot írni, hogy ne sérüljön meg a feje, amikor a padhoz vágja.”

3 ,,Anyám és apám eljött a születésnapi bulimra, de mire odaértek, én már kiütöttem magam az alkoholtól. Ezeket a képeket azóta is kompromittáló bizonyítékként használják fel ellenem.”


4 Ahogy a mondás is tartja: az alma nem esik messze a fájától…😏

5 ,,Anyám gonosz zsenivé válik, ha büntetésekről van szó.” (,,Elvesztettem a kocsikulcsomat a barátnőm házában és 2 órán át kerestem. Anyámnak az éjszaka közepén kellett értem jönnie, és 5 perc múlva megtaláltam a kulcsot a zsebemben. Most ezt a szégyencetlit kell a nyakamban hordanom, amíg anyám megbocsát nekem.”)

6 ,,Vettem egy felfújható ruhát, amit anyám bankkártyájával fizettem ki. Először haragudott, de most már örül, hogy megtettem.”

7 A családtagokért bármit.
8 ,,Édesapám megkért, hogy mutassam meg az interneten, mekkora cukkini termett a kertjében. A második kép azoknak szól, akik szerint csúnya a cukkini.”

9 Most mi is elgondolkodtunk.

10 ,,Anyám fertőtlenítőszerrel mosta le a babámat, és minden lejött az arcáról. Azért, hogy ne vegyem észre, egy magazinból szemeket vágott ki és ráragasztotta.”

11 Valaki nagyon szeretné, hogy állandóan galambok csipkedjék a tenyerét.

 

 

 

 

12 ,,A családomban általában minden reggel verekedés van szinte a vécéért. Ma én keltem fel először, és ezt találtam.” (,,Foglalt”)

13 ,,A bátyám és az apám külön kocsival jöttek a családi vacsorára. Most azt vitatják, hogy melyikük menjen haza átöltözni.”

14 ,,Egy rövid történet arról, hogy az unokahúgom miként vette el a kutyánktól a fekhelyét.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?