Állat, Életmód, Igaz történetek

A kutyát elválasztották a tehéntől, ami felnevelte, de újra találkoztak és kamerára rögzítették a nagy találkozást

Az igazi barátság nem ismer határokat. A legjobb példa erre az állatvilág. Bár a tapasztalataink azt súgják, hogy a különböző fajokhoz tartozó állatok nem feltétlenül kedvelik egymást, mégis számos példa létezik olyan különleges barátságokra, amikor az állatok minden akadályt legyőzve kötöttek életre szóló barátságot egymással.

 

 

 

Amikor Rookie-t befogadták, azonnal szoros kapcsolatot alakított ki az emberekkel, de volt egy lény a családban, aki még az embereknél is jobban ellopta Rookie szívét, ez pedig a család tehene volt.

A gazdik nem akartak hinni a szemüknek, amikor meglátták, hogy ez a csodálatos duó milyen könnyen, milyen szoros barátságot alakított ki egymással. A tehén annyira a szárnyai alá vette a kutyát, hogy szinte már az anyjává vált – gyakran nyalogatta és ölelgette Rookie-t, legtöbbször pedig együtt is aludtak.



Egy nap azonban a családnak el kellett adnia a tehenet, ez pedig nem meglepő módon óriási csapást jelentette a kutyus számára.

Sajnos a család többé nem engedhette meg magának a tehéntartást, ezért Rookie legjobb barátjának mennie kellett. Ettől a kutya teljesen összetört. Ugatott, sírt és órákat várt a pajta ajtaja előtt, azt remélve, hogy legjobb barátja visszatér.

Rookie egy nap távoli hangot hallott, ezért kiszökött az utcára és addig követte, míg újra meg nem látta a legjobb barátját – kiderült, hogy a tehén továbbra is ugyanabban a faluban él, csak egy másik pajtában. A kutya nagyon boldog volt a találkozástól, ám ez nem tartott sokáig.

Gazdái azonnal keresni kezdték az elszökött kutyát, és amint megtalálták, egy gyors leszidást követően ismét hazavitték. A kutya állapota ekkor ismét romlani kezdett, nem evett, nem ivott, nagyon szomorú volt, hogy ismét el kellett válnia a barátjától.

A család nem bírta tovább nézni az üres szemekkel legjobb barátja visszatérését váró kutyát, ezért rájöttek, hogy nem maradt más választásuk: Rookie egyszerűen nem választható el a legjobb barátjától, ezért minden anyagi nehézség ellenére kénytelenek voltak visszavásárolni a tehenet.

 

 

 

A nagy találkozás pillanatát pedig kamerára rögzítették:

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?