Kreatív

A nap legnagyobb arca a srác, aki hóból épített autóval szívatta meg a rendőröket

A kanadai zsaruk még erősítést is hívtak, de végül csak nem sikerült intézkedést foganatosítani.

 

 

 

 




A történet úgy indult, hogy Kanadában mostanában (meg úgy általában is) elég sok a hó, Simon Leprise pedig eléggé unatkozott, így fogta a sok havat, és épített belőle egy borzalmasan aprólékosan kidolgozott DeLoreant. Ami történetesen tök szabálytalanul parkolt az út közepén.

Mivel egy teljesen hóborította autó ilyen időben nem túl szokatlan látvány, első ránézésre meg sem lehetett mondani, hogy a szabálytalanul parkoló kocsival valami nincs rendben, a tökéletes összhatás kedvéért pedig Leprise egy az utcán talált ablaktörlőt is applikált a hóautóra, ami így már tényleg teljesen úgy nézett ki, mint egy valódi kocsi.

A kanadai rendőröknek több sem kellett, azonnal megkezdték az intézkedést, amit egy arra járó nagy szerencsénkre elejétől a végéig dokumentált.

 

 

 

 

 

 

Egy idő után már látszott, hogy nincs minden rendben, ugyanis váratlanul egy másik járőr is feltűnt az utcában.

A rendőrök végül elég jól reagálták le a helyzetet, ugyanis az autón büntetés helyett egy cédulát hagytak, rajta egy „feldobtad az esténket” üzenettel az alkotónak. Aki egyébként az egész sztoriról semmit sem tudott egészen addig, amíg a fotók el nem kezdtek terjedni a neten. A hóverda ezt már nem érhette meg, ugyanis nem sokkal később a hóval együtt eltakarították az útból.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?