Életmód

17 szívbemarkoló fotó, ami egy pillanatra megállítja és újraindítja a szíved

Vigyázat: a most következő képek heves érzelmi viharokat képesek okozni. Bár általában ritkán érint meg minket, ahogy idegen emberek csecsemőket ringatnak, menyasszonyi ruhában repülnek a nagymamájukhoz, vagy épp egy öreg macskát fogadnak örökbe a menhelyről, a most következő képek mégis olyan jó érzékkel csípték el ezeket az érzelemdús pillanatokat, hogy miközben nézzük őket, szeretnénk azt hinni: bár nem könnyű az élet, végül minden rendben lesz…❤

 

 

 

1 Az orvosok megtiltották a 102 éves nagymamának, hogy elrepüljön az unokája esküvőjére, ezért a lány repült el hozzá esküvői ruhában. Ez volt az utolsó találkozásuk.

2 Ez az idős férfi egyedül ült az étteremben, és amikor elkezdte mesélni a pincérnek a régi történeteit, a pincér leült hozzá, hogy végighallgathassa.

3 ,,8 éves koromban egy négylevelű lóherét adtam édesapámnak. Nemrég elhunyt, de a pénztárcája rendezgetése közben meglepve láttam, hogy 20 év múltán is megtartotta, amit adtam.”


4 ,,Zavarban voltunk, mert nem tudtuk megnyugtatni a babánkat az étteremben, de egy idősebb házaspár odajött hozzánk és segítettek. A baba egész este a férfi vállán aludt.”

5 ,,Éjszakai őrként dolgozom, ami elég unalmas, ezért koraszülött csecsemőknek készített ruhák kötésével ütöm el az időt. Az elkészült ruhákat az Edinburgh-i kórházban szoktam leadni, ahonnan a világ minden tájára elküldik.”

6 Ez a végső stádiumú rákos nő megtagadta az orvosi kezeléseket, csak azért, hogy élete utolsó heteit a férjével töltse, boldogan.

7 ,,Nagyapám a II. világháború előtt és után. A két kép között csak 7 év telt el, és sosem szeretett a koncentrációs táborra gondolni vagy beszélni róla, de a szeme többet elárult, mint bármilyen történelemkönyv.”



8 Egy amerikai család autóbalesetet szenvedett, és amíg a rendőrök az édesanyát vizsgálták, a kislány nem akarta abbahagyni a sírást, úgyhogy a rendőrök megkérték őt, hogy készítsen nekik manikűrt, hogy addig se a balesetre gondoljon.

9 Ez a kar nélkül született lány bebizonyította, hogy bárkiből lehet Disney-hercegnő.

„Glass slippers are SO last year! At long last… Cinderella — with a glass ARM! . . After a medical fiasco kept me from competing at a costume competition this summer, I was going to keep these photos under wraps for another year to try again. But a friend asked me today if I had any pictures, I could share with a little girl who was born with one arm, and I realized that we never know what the future may hold… but we can still bring joy to people today! . . This whole project was done with a lot of love. When my daughter was studying Cinderella stories at school last year, I realized that even though there were so many beautiful tales from around the world, there were still no princesses who looked like ME! . . When I was growing up with a physical difference, I never saw girls like myself represented in the media, so it took me a long time to realize that what makes us different can also be the thing that makes us strong, beautiful, and unapologetically unique. . . So, what do you do when you can’t find a princess like you? You make up your own! I spent countless hours sewing Cinderella’s ballgown and her Prince’s uniform. And my fairy brought everything together with the most amazing glass arm. . . This costume is dedicated to all the little girls learning to navigate the world with their ‘lucky fins’ or other challenges. . . I hope you know you are beautiful, and that you are UNSTOPPABLE! Write your own story and be your own kind of princess.” ❤ . . #LoveWhatMatters #DisneyMagic #Cinderella #Unstoppable #Photography #Love #Compassion #Costume #Cosplay #PrinceCharming #GlassSlipper . . Credit: Mandy Pursley of @bethesparkcosplay Photo Credit: @phyreworksphotography

3,036 Likes, 63 Comments – LoveWhatMatters.com (@lovewhatmatters) on Instagram: „”Glass slippers are SO last year! At long last… Cinderella — with a glass ARM! . . After a…”

10 ,,Az egyik vásárló lekiabálta a kollégámat. Később a lánya visszatért, hogy bocsánatot kérjen az anyja goromba viselkedéséért.”

11 Ez az orosz fodrász ingyen vágja az árva és autista gyermekek haját.

Теперь буду стараться так каждую неделю проводить ☺️ Ребята очень веселые и яркие! Спасибо большое что пришли 🙏 #особенныедети #аутизмнеприговор

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.


12 Miután egy brazil társasház épülete összedőlt, ez a férfi a romok alatt rekedt és szelfit küldött a családjának, hogy lássák, rendben van. A férfit később sikeresen megmentették.


13 Az anya megengedte a fiának, hogy válasszon egy állatot az állatmenhelyről. A fiú egy öreg, kövér és félénk macskát választott, de a cica azonnal belefeküdt az ölébe, és azóta sem kelt onnan fel.

14 ,,A 11 éves öcsém úgy döntött, hogy megtanul koreaiul csak azért, hogy kommunikálni tudjon az osztálytársával, aki nem beszél más nyelven.”

 

 

 

 

 

 

15 Ez a nő kijavította a pillangó sérült szárnyát, így most újra repülhet.

16 Első találkozás.

17 Nagymama és az unokája.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?