Celeb / Híresség

Rapperháború: Curtis fenyegetéssel reagált az oltásra, jött is a kőkemény válasz – Majka is beleszólt az ügybe

Curtis összebalhézott a Funktasztikus művésznévre hallgató rapperrel, mégpedig azért, mert az szidta őt az egyik dalában. A rapperháború a közösségi oldalaikon robbant ki, s Majka is beleszólt, kiállva barátja mellett. Nézzük sorban, mi is történt pontosan!

 

 

 




 

Funktasztikus az egyik új számában beszólt az újpesti rappernek, erre válaszolt Curtis fenyegetéssel. Erről a dalról van szó, ebben hangzott el pár durva sor Curtisről. Szó szerint ez:

„Miért vagy rám dühös, falábú csatárok gyöngye?

Bazseválj csak újpesti, büdös betyár körte

Lehetne újra február

Mert még hiányzik az ózdi exed, amikor menstruálsz”

Curtis mindezt nem hagyta annyiban. Így reagált egy posztban, amit azóta törölt:

„Hallottam ezt a pár sorodat, te k**va. Mind a 8 ranjongódnak tetszeni fog, tuti. Én nem írok neked egy fél sort sem, mert ahhoz legalább egy fél slágert kéne írnod. Viszont azt megígérem, ha találkozunk, leszakítom a fejedet!”

 

 

 

 

 

 

Nem maradt ennyiben a balhé, a Ripost kiszúrta, hogy Funktasztikus ezután egy posztban küldte el Curtist melegebb éghajlatra, nem finomkodva:

„Curtis, Majka újpesti háttértáncosa a mai nap folyamán megfenyegetett egy Instagram-posztban. Arrogáns stílusban ecseteli, hogy le fogja szakítani a fejem, mert kapott négy sort az új lemezemen. ‘K@€va, senki, köcsög’ és a szokásos egybites felsőbbrendű fröcsögés. Attila az egyik legtúlértékeltebb bohóc, aki itt is a díjaira veri a nyálát és a lopott zenéjű gigaslágerükre. Boldog új évet Attila és nyomd a kokszot, tesó” – írta Insta-posztjában.

Ezt már Majka sem hagyta szó nélkül:egy hozzászólásban védte meg a barátját, egyben arról kezdte faggatni Funktasztikust, hogy tulajdonképpen mi is a baja Curtissel. (Régebbi számaiban azért Majka is kapott tőle rendesen.)

Mi baj van? Most komolyan… Miért csinálod ezt? Mikor lettünk mi olyan rosszban, hogy köcsögnek vagyunk beállítva állandóan? Lánynak, tehetségtelennek, ellenségnek… Tényleg nem értem… sosem mondtunk semmit rád, sosem tettünk keresztbe neked… Nem akartunk sosem válaszolgatni azokra a sorokra amiket írtál , mert egyszerűen nem értjük. Ati máshogy kezeli ezt a dolgot és már támad, de ez azért ne legyen már furcsa – írta kommentben Majka.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?