Életmód

19 megható pillanat, ami minden szónál többet mond a szeretetről

Az otthon az a hely, ahol a világ problémáitól távol, jól elszigetelve élhetünk azokkal az emberekkel, akiket mindennél jobban szeretünk. Időről-időre mindannyiunk életében történnek olyan pillanatok, amik miatt átértékelődik bennünk egy s más, és amik miatt komolyabb hangsúlyt fektetünk a családunkra, mint eddig bármikor. Így voltak ezzel a most következő emberek is, akik olyannyira elérzékenyültek a megható pillanatok láttán, hogy jobbnak tartották az interneten is megosztani és kibeszélni kicsit ezeket a kivételes, megfizethetetlen pillanatokat.

 

 

 

1 ,,Apám minden reggel szív alakban szórja szét az udvaron a madáreleséget, hogy amikor anyám felkel, ez a látvány fogadja.”

2 ,,Amikor a vőlegényem olyan dalt hallgat, ami szerinte nekem is tetszene, felírja egy papírra, hogy amikor hazaérek, meghallgathassam.”

3 ,,Mindig elhoztuk a nagymamánknak a felesleges aprópénzünket, mert imádta a perselyébe tenni őket. A 98. születésnapjára papír pénzzel leptük meg, nézzétek az arcát!”


4 Egy gyermek őszinte bocsánatkérése.

5 ,,Ma tudtam csak meg, hogy amikor ez a kép készült, aznap édesapám egy olyan autóbalesetnél helyszínelt, ahol két gyermek vesztette életét, három nappal karácsony előtt.”

6 ,,Egyszerűen örülök, hogy vannak nekem.”

7 ,,Egyedülálló anya voltam, úgy gondoltam, hogy megengedhetünk egy harmadik családtagot. Ez a macska azóta is tökéletesen kiegészít minket.”



8 ,,Ez a kedvenc családi fotóm, mióta megszületett a gyermekünk.”

9 ,,A feleségem 1976-ban született, 3 évvel a nagymamája halála után. Karácsonykor a feleségem egy 1973-as hangfelvételt kapott ajándékba, amin végre először hallhatta a nagymamája hangját.”

10 ,,A fiam talált egy Legot, ami úgy néz ki, mint én.”

11 ,,Az egyik 6 hónapos ikerlányom most tanulja, hogyan kell integetni.”

12 ,,A kislányom unszolására ma ezt a két cicát fogadtuk örökbe az állatmenhelyről.”

13 ,,A feleségem meg akart lepni, ezért a 12 órás műszak után még letakarította a havat a kocsimról. Szerencsés embernek érzem magam!”

14 ,,A nagymamám nemrég elhunyt, édesanyám pedig megtalálta ezt a képeslapot, amiben 2 éves koromban adtam 10 centet adtam a nagyinak, ő pedig egész életében őrizgette.”


15 ,,A nagymamám néhány hónapja elhunyt, ma először látogattam meg a házát. Megláttam, hogy így tárolta az esküvői ruháját az egyik szobában…”

16 ,,A legkisebb gyermekem fejformáló sisakot visel, így most az egész család szolidaritásból sisakot hord.”

 

 

 

 

 

 

 

 

17 ,,Nagyapám és régi jó barátja, Wynton, egy hidegnek ígérkező téli séta előtt.”

18 ,,Apám és én elkészítettük ezt a régi családi fotót 34 évvel később.”

19 ,,Édesanyám minden születésnapomra tortát készített nekem. Tavaly elhunyt, ezért most édesapám próbálta meg folytatni a hagyományt.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?