Belföld

Az SMA-ban szenvedő Noel részére is gyűlik a pénz, van remény egy újabb csodára

Zente és Levi után egy újabb kisgyereknek gyűjtenek, az első 100 millió forint már összejött.

 

 

 

 




Egyre több az esély arra, hogy újabb csoda következhet be: Noel édesanyja a közösségi oldalon írta meg, hogy mennyire hálás azoknak, akik segítenek gyermeke Zolgensma-kezeléséhez szükséges összeg előteremtésében.

Zente és Levi után a szintén SMA-s betegségben szenvedő Olyus Noelnek is gyűlik a pénz, és már megvan az első százmillió forint.

„Finom sütemények illata, lázas készülődés, ajándékok csomagolása…néha úgy érzem hogy ezt a Karácsony előtti napot még jobban szeretem… nah jó, persze, hogy nem! Ez a nap viszont valóban meglepetés volt! Megvan az első mérföldkő… már vártam nagyon ezt a napot… hogy elmondhassam, hogy megvan az első 100 millió forint, sőt még bőven meg is haladtunk ezen a héten!

Annyi ember fáradhatatlan önzetlensége és kemény munkája van a számok mögött… én pedig nem tudom szavakba foglalni háláját! Köszönöm a sok munkát és azt hogy ennyien mellettünk vagytok!

Holnap Karácsony… sokat gondolok rátok és a segítőimre… soha nem hittem, hogy ennyi ember mellém áll majd egy napon egy ilyen nehéz és nemes ügyben! Nézzétek hát a számokat melyek egyre közelebb visznek a győzelemhez és ahhoz a naphoz hogy megvásároljuk Noel számára a gyógyulást és az egészséges életet!” – írta a kisfiú édesanyja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?