Celeb / Híresség

Hatalmas az öröm: ő nyerte meg az idei X-Faktort!

Szombat este az X-Faktor három legtehetségesebb énekese, Vanek Andor, Ruszó Tibi és Zdroba Patrik szállt harcba a győzelemért, mostanra pedig már az is kiderült, ki lett az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának idei győztese!

 

 

 

 




Az X-Faktor idei szériája sok szempontból rendhagyó volt az előző évadokhoz képest: ezúttal mindösszesen öt élő show állt a döntősök rendelkezésére ahhoz, hogy megmutathassák, ők a legerősebbek ebben a mezőnyben. Hétről-hétre azok juthattak tovább, akik produkciójukkal minden élő adásban elkápráztatták a mentorokat és a nézőket is, így helyet érdemeltek a továbbjutást jelentő székek egyikén. Az első élő show-nak már egyből négy kiesője volt, a fináléra azonban már csak hárman maradtak: Vanek Andor, Ruszó Tibi és Zdroba Patrik küzdhetett a főnyereményért. A Blikk olvasói korábban már szavaztak, ha ide kattint, megtudhatja, náluk ki volt a nyerő.

A tavalyi széria fináléjához pedig mondhatni kísértetiesen hasonlít a mostani: az előző szériában ByeAlexnek szintén két mentoráltja mérettette meg magát, Gáspár Lacinak pedig egy versenyzője jutott be a TOP3-ba – egy éve végül Alex rapper duója, a USNK győzött. ByeAlex idén azonban kétségtelenül történelmet írt: a hazai X-Faktorok történetében ugyanis korábban sohasem fordult elő, hogy valamelyik mentor mindhárom mentoráltja az elődöntőben is versenyben maradt volna. A tehetségkutató forgatásai során szerelem is szövődött: Dallos Bogi és Puskás Peti egymásra talált, a finálé előtt csak úgy izzott köztük a levegő, az énekes kezet is csókolt kedvesének.

 

 

 

 

 

 

 

A versenyzők a fináléban ezúttal több produkcióval készültek: az első körben kétszer énekeltek – egy szabadon választott, majd egy saját dalt -, a két finalista aztán a mentorával duettet is énekelt, azt követően egy olyan dallal léptek színpadra, amit korábban már hallhattunk tőlük az előválogatón. Az ítészek most csak véleményeztek, a győztes személyéről a nézők döntöttek. Két extra produkció is volt: az elmúlt évek női mentora, Radics Gigi és a tavalyi győztes duó, vagyis a USNK is színpadra lépett. S mint kiderült, ByeAlex múlthéten kiesett mentoráltja, Manuel az, aki felléphet a jövő évi Sziget Fesztiválon.

A végső küzdelem tehát – a tavalyi szériához hasonlóan – ByeAlex két mentoráltja, Ruszó Tibi és Vanek Andor között zajlott. Kemény csatában végül Ruszó Tibi nyerte el a szavazók tetszését inkább, s lett így a 2019-as X-Faktor győztese, aki egyben a 12 millió forintos fődíjat is elnyerte!

A 2019-es X-Faktor győztese Ruszó Tibi! ⭐🍾🙌❤ Gratulálunk, nagyon megérdemelted! 😍 Ruszó Tibi | RTL Klub official | #xfaktorhu

Közzétette: X-Faktor – 2019. december 14., szombat

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?