Celeb / Híresség

„Most már több időnk lesz egymásra” – Nem bánkódik a kiesése miatt az X-Faktor fiatal sztárja, ezt mondta a műsor után – videó

Budapest — Itt a meglepetés: Manuel (19) távozott szombat este az X-Faktorból.

 

 

 

 


Pedig a fiatal énekes már azelőtt sztár lett, hogy megismerték volna a nézők az RTL Klub zenei tehetségkutatójának az élő show-iban, az előválogatók után már saját videóklipje jelent meg, amelyet azóta több millióan néztek meg.

Manuel a szerelmet is a műsornak köszönheti, ott ismerte meg a Take3 énekesnőjét, Edinát (16), ám kedvese ezúttal nem volt ott, amikor vigasztaló szavakra lett volna szükség – igaz, Manuel látszólag ezt nem is igényelte.

– Itt volt, de el kellett mennie, mert fontos dolga volt. Majd ünneplünk még ketten is, most már több időnk lesz egymásra – mondta Manuel, akit édesanyja, Bea és két kisebb testvére, Pálma és Rafael várt az adás után.

– A két kistesóm is eljött végre, pont azt látták, hogy kiesem – mondta. – Láttam rajtuk, hogy szurkolnak, fogták egymás kezét a nézőtéren, és most, hogy nem jutottam tovább, szomorúak, de majd megvigasztalom őket.

 

 

 

 

A VIDEÓT IDE KATTINTVA LÁTHATJA!

 

Pláne, mivel a kicsik elmondták, hiányzott nekik a bátyjuk, aki – talán a műsor hatására is – eldöntötte, zenészként folytatja az életét.

– Bármi is történt, írom tovább a szövegeket, hozom ki az újabb számokat – magyarázta a fiatalember, aki nem számított arra, hogy kiesik, de nem bánja, hogy így történt. – A többiek, Andor, Patrik és Tibi megérdemelten kerültek a fináléba.

Bár az énekes folyamatosan mosolygott, látszott, hogy kimerült. Nem csoda, négy hete megállás nélkül próbálnak, ráadásul Manuel egy dal kivételével csak saját számokat adott elő, amely nem kis munkával járt.

– Most végre kipihenem magam! Furcsa, de örülök az egész helyzetnek. A célomat elértem, de most úgy érzem, megkönnyebbültem – magyarázta Manuel, míg mentora, ByeAlex (35) a lépcsőn ülve fogta a fejét. – Összetört, pedig állítja, sejtette, hogy ez lesz. Sebaj, csinálom tovább a dolgomat, írom a dalokat, és minél hamarabb szeretnék új klipet kiadni.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?