Celeb / Híresség

Vajna Timi hazajön, de csak azért, hogy felszámolja az itteni életét

Andy Vajna özvegye Amerikában kezd új életet, ahol szeretne a filmes szakmában dolgozni.

 

 

 

 

 




Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy férje halála után Amerikába költözik Vajna Tímea és ott kezd új életet. Andy Vajna özvegye jelenleg is Los Angelesben van és korábban arról beszélt, hogy szeretne a néhai producer nyomdokaiba lépni és a filmes szakmában képzeli el a jövőjét.

Azonban azt is elárulta, hogy nem csak a hollywoodi filmes szakmában szeretne érvényesülni és már van is állása. Első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének tengerentúli reklámozásán dolgozik.

Vajna Timi ugyanakkor még nem költözött ki véglegesen Amerikába, 2020 elején ugyanis egy rövid időre visszajön Magyarországra.

„Év elején rövid időre még hazajövök, de csak azért, hogy felszámoljam az itteni életemet. A ház bérleti szerződése lejár, nincs értelme meghosszabbítanom, mivel Amerikában akarok élni” – mesélte Andy Vajna özvegye a Story magazin legújabb számában.

 

 

Vajna Tímea azt is elárulta, hogy mi a legfontosabb célja jelenleg.

„Az elsődleges cél az állampolgárság megszerzése, amelyhez egy évet kell kint tartózkodnom. Elkezdtem felépíteni a kinti jövőm. Egyelőre abban az apartmanban élek, amelyet még Andy bérelt és előre kifizetett, de közben már ingatlanossal keresem a következő lakást”

– fogalmazott Vajna Timi, aki arról is beszélt, hogy bár jelentkezők akadnának, de egyelőre úgy érzi, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra, ezek szerint egyedül vág bele az amerikai életbe.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?