Életmód

10 elbénázott lehetőség, amikor egy pasi nem vette az adást, pedig a nő mindent megtett

Van mikor egyértelmű jeleket és üzeneteket sem képes valaki azonnal dekódolni. Aztán persze totál kikészül, hogy hogyan lehetett ennyire béna…

 

 

 

Ha az ember próbálja megfejteni, vajon bejön-e egy lánynak, vagy sem, könnyen lyukra futhat. Mert néha egészen halványak a jelek, és ha félreértelmezzük, annak katasztrofális következményei lehetnek.

Ám időnként az is előfordul, hogy a nők a leghatározottabban igyekeznek nyilvánvalóvá tenni szándékukat, a pasik azonban képtelenek dekódolni az üzenetet, bármilyen nyilvánvaló is az. A BoredPanda összegyűjtött néhány szórakoztató mellényúlást.

Íme a legviccesebb példák arra, amikor egy nő próbálja elcsavarni egy mit sem sejtő pasi fejét – sikertelenül. Próbáltál már te is elcsábítani valakit, aki abszolút nem vette az adást? Vagy előfordult már, hogy később esett le, valaki leadta azokat a bizonyos finom jelzéseket, te pedig észere sem vetted? Ha igen, meséld el te is!

1.

„A gimiben történt, hogy egy rendkívül csinos lány, akivel inkább csak ismerősök voltunk, odajött hozzám és közölte: ‘Tudod, hogy szakítottam Rodrigóval?’

Mire én: ‘Sajnálattal hallom’ – és mentem a dolgomra.

Aztán egész nap, meg egész éjszaka is ezen járt az agyam. Mi a bánatért mondta ő ezt el nekem? Miért mosolygott úgy, mikor elmondta?

Mikor legközelebb összefutottunk, megkérdeztem, mit csinál a hétvégén, mire ő: ‘Semmit, van kedved moziba menni?’ Na, ez volt az a pillanat, mikor rájöttem, mi is történik. Úgyhogy kicsit rákapcsoltam, így randi lett a dologból.

Később pedig egy egész család.”

2.

„Pár éve az akkori pasimmal éltem együtt. Egy kacér pillanatomban felvetettem: zuhanyozhatnánk együtt, csak hogy spóroljunk a vízzel, érted, kacsintás.

Válasz? ‘Minek? Nem fizetünk a vízért.’

Függöny le.”

3.

„A szülinapi buliján a lány megcsókolt a szobájában. ‘Azt hiszen, jobb, ha elmész, mielőtt még valami butaságot csinálunk’ – suttogta. Bólintottam, és kimentem.”

4.

„Elmondhatok én is egyet, amit benéztem?

Vidéken voltam, szóba elegyedtem egy lánnyal egy bárban. Kiszámoltuk, hogy 30 centivel vagyok magasabb nála. Mire azt mondja: ‘Érdekes, holnap pont egy olyan sráccal fogok randizni, aki 30 centivel magasabb nálam. Aztán valószínűleg le is fekszem majd vele.’

Válaszom: ‘Hmm, micsoda fura véletlen!’

A hazafelé tartó gépen esett le a tantusz.”

5.

„Egy korai gyöngyszem a pasimmal folytatott párbeszédek közül

Én: ‘Jól áll rajtad ez az öltöny. De jobban mutatna a földön.’

Ő: ‘De akkor összegyűrődne!”

6.

„Figyi, az én sátramban még van hely, ha gondolod.’

‘Köszi, de hoztam saját sátrat!’

Na, ez az a sztori, ami miatt a barátaim úgy vélik, hogy némileg retardált vagyok a társas érintkezések terén.”

7.

„Tévét nézünk a nappalimban úgy hajnal kettő körül, sötétben.

A lány: epres szájfényt ken a szájára.

Én: ‘Miért kensz szájfényt a szádra?’

Lány: ‘Mert az epres olyan finom.’

Én: ‘Haha, de fura vagy.’

Lány: ‘Megkóstolod?’

Én: ‘Kösz nem, már próbáltam.’

Ezt sok évnyi önutálat és megbánás követte a hosszú éjszakákon.”

 

 

 

 

 

8.

Sms-ben

Lány: „Elmész a buliba?”

Én: „Aha, kicsit. Jó eséllyel unalom lesz.”

Lány: „Aha… én szerintem itthon maradok.”

Én: „Azt hiszem, jó döntés.”

Lány: „Szóval, én egész este itthon leszek. A szobatársaim leléptek.”

Én: „Jól hangzik, az enyémek állandóan itt vannak.”

Lány: „Oké. Szóval itt leszek tök egyedül a lakásban. Ha tényleg lapos lenne a buli.”

Én: „Nagyon jó.”

9.

„Egyszer küldtem egy sms-t a pasimnak, hogy vettem magamnak egy vibrátort az unalmas estékre, mikor ő dolgozik, vagy ilyesmi. A következő volt a válasz: ‘Sirály, milyen színű?’ Küldtem neki egy képet, mire jött az újabb kérdés: ‘A popsidba is fel tudod tenni?’ Visszaüzentem, hogy jöjjön és derítse ki. Két perccel később jött a válasz: ‘Mindegy, rágugliztam.”

10.

„Pár éve az általános iskolám tavaszi diáknapját szerveztük és elvállaltam, hogy délelőtt én leszek az iskola kabalafigurája (egy hatalmas medve). Marha unalmas volt és tisztára úgy éreztem magam, mint valami cukrosbácsi, mert a kicsik folyamatosan ölelgettek, körülöttem lebzseltek. És mind pont olyan magas volt, hogy az arca az ágyékomig ért. Már dél körül járt, lassan lejárt a műszakom, mikor egy velem egykorú, 17 éves lány lekapta rólam a medvefejet és elrohant vele. Ki kellett volna fizetnem azt a vacakot, ha nem szerzem vissza tőle, úgyhogy utána rohantam, be egy tök sötét terembe, villany lekapcsolva, sötétítők behúzva. A lány valami olyasmit mondott, hogy ‘Kukucs, papamaci, nálam van a fejed, micsoda rossz kislány vagyok’, én meg úgy ki voltam akadva, amiért elvette, hogy gondolkodás nélkül kikaptam a kezéből, abszolút nem jutott el a tudatomig a megjegyzése, ordítottam valami olyasmit, hogy ‘VÁRNAK RÁM A GYEREKEK’, és kiviharzottam.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?