Belföld

A civil munkahelyéről is kirúgták a barátnőjét brutálisan bántalmazó férfit

Céges mobiltelefonján kereste a Borsonline, a férfi kollégája jelentkezett be, és közölte, hogy már nem dolgozik náluk.

 

 

 

 

 




Mi is beszámoltunk arról, hogy egy férfi múlt szombaton súlyosan bántalmazta a partnerét.

Az áldozat, Orosz Bernadett a nyilvánossághoz fordult, és sokkoló fotókat posztolt Facebookra a bántalmazása következményeiről. A bejegyzésben részletesen beszámolt a történtekről.

„Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, hajam kitépte, majdnem sikerült megfojtania, fogamból letört, össze vissza dobált mint egy rongybabát”.

A nő egy ponton kimenekült a folyosóra, hogy segítséget kérjen, de támadója visszarángatta és azt mondta neki, hogy ezt a szobát nem hagyhatja el élve. Ezután érkeztek a recepciósok, majd a férfi katonatársai a segítségére, őt pedig a salgótarjáni kórházba szállították.

„Állítólag bűnbánó volt. A pásztói rendőrök azt mondták, nincs miért izgulnom, ezt a férfit többé nem látom. De ha legközelebb találkozunk, én biztosan halott leszek”

 

 

 

 

 

 

Az eset után az áldozat távoltartást és személyi védelmet is kért a rendőrségtől, de kérését először elutasították, majd az új adatok alapján kezdeményezte a rendőrség a távoltartást.

Korábban kiderült, hogy a bántalmazó tartalékos katona volt. Ezt a jogviszonyát a honvédség a héten felmondta.

A Borsonline úgy tudja, hogy egy Borsod megyei város oktatási központjában dolgozott a férfi, és a lap információi szerint ott is megváltak tőle az eset után.

Keresték a céges mobiltelefonján, de azon már egy kollégája jelentkezett be, és közölte, hogy a férfi már nem dolgozik náluk.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?