Celeb / Híresség

Vasvári Vivien felfedte a válás valódi okát – Sírva beszélt Fecsó viselkedéséről

Vasvári Vivien számára nagy probléma volt, hogy Fecsó inkább bulizott, mint hogy a családjával lett volna.

 

 

 

 

 
Vasvári Vivien annyira őszintén még nem beszélt arról, miért ment tönkre a házassága Fecsóval, mint Lovász Lászlónak a Lakástalkshow című műsorban. Azt mondta, az, hogy egyedül él a két gyerekével, nem nagy változás, ugyanolyan, mintha párkapcsolatban élne, mert a házasságában is egyedülálló anyának érezte magát az utolsó egy évben. Sírva fakadt, amikor arról mesélt, három év küzdelem után miért látta úgy, hogy nincs más út, mint a válás.

– A legnagyobb probléma az volt, hogy Fecsó mindig huligánéletet élt: állandó bulizás, haverozások, mindig kijárt az éjszakába. Ez nekem sose tetszett. Ott voltam egy másfél éves gyerekkel, amikor őt megismertem, és mondtam neki, hogy nekem egy állandóan bulizó férfi nem kell, egy olyan nevelőapuka kell a lányom mellé, aki példát tud mutatni. Fél év után el is hagytam, de aztán annyira szenvedett, hogy azt mondta, megváltozik, mi vagyunk neki a mindene. Hittem neki. Veszekedtünk ugyan utána is, de nagyon szerettem – mesélte a Sony Max műsorában.

Mivel otthon úgy nőtt fel, hogy egy nőnek ki kell tartania a házasságban, ameddig csak bír, sok mindent lenyelt, de miután az édesanyja fültanúja volt annak, hogy egy veszekedés során Fecsó milyen csúnyán beszél Vivivel, az asszony is azt mondta, hogy ezt már nem szabad eltűrni. A 29 éves sztár sokáig őrlődött, mire kimondta, hogy a férje költözzön el, és váljanak el. Amióta elváltak útjaik a kisfia édesapjával, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb – szerinte a gyerekek is ezt látják.

CSAK AZ A FÁJDALOM SZÁMOMRA, HOGY MÉG EGY GYEREKEM APA NÉLKÜL NŐ FEL.

Fecsó mindig nagyon szeretett volna gyereket, mondta, hogy ő milyen apa lesz, de amikor jött a gyerek, nem tudta, hogy mivel jár, nem volt rá felkészülve: felelősség, foglalkozni kell vele, nevelni. Ő szeretett mindig elvonulni, nem bírta a nyüzsgést, a gyereksírást, pedig ha van egy gyerek, az ezzel jár. Ne meneküljön előle! – mondta könnyeivel küzdve.

 

 

 
 

 

 

Vasvári Vivien bevallotta, Fecsó nagyon szereti a kisfiát, ebben biztos, sokszor megölelgette, játszott vele, de a másfél év alatt egyszer nem pelenkázta be Edwardot. A férfi nem igazán tud a fiával mit kezdeni, mert még kicsi.

– Mindig ott voltam egyedül, mindent én csináltam, nem kaptam segítséget. Nem volt jó már vele a viszonyom, mert elment egy teljesen rossz irányba. Amikor megismertem, próbáltam, úgymond, kihúzni a szarból. Nem sikerült. Nyilván az ember nem úgy áll hozzá egy kapcsolathoz, hogy négy év múlva vége lesz. Én se. Én három évig próbálkoztam.

BELEFÁRADTAM MÁR, HOGY KÜZDJEK EGY OLYAN EMBERÉRT, AKI AZT SE ÉRTÉKELI, KI VAN MELLETTE, MIJE VAN, AZT NEM BECSÜLTE, HOGY OTT A CSALÁDJA.

Reggeltől estig dolgoztam, vittem a gyereket, neveltem, mostam, főztem takarítottam… – vallotta be a sírástól elcsukló hangon.

– És mit kaptál cserébe? – kérdezte a műsorvezető, Lovász László.

EGY NAGY BÜDÖS SEMMIT!

Mindig azt kereste, hogy hova menjen, csak ne otthon legyen. Szerintem neki nagyon nem tett jót, hogy bekerült a médiába, mintha kicserélték volna.  Most se lelkileg, se fizikálisan nem oké, ezt láttam rajta.

Vasvári Vivien szeptember elején tudatta a közösségi oldalán, hogy Szegedi Ferenccel elválnak útjaik. A nyár elején már különköltöztek három hétre, aztán mindketten úgy gondolták, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, hátha változik valami.

 

 

 

 

 

 

– Én tűrtem, tűrtem, benyeltem mindent, aztán elég volt. Rájöttem, hogy egy negyvenéves ember, akit a gyerek se változtatott meg, nem fog változni. Mióta elment, én kétszer sírtam. Úgy tudtam őt elhagyni, hogy tiszta a lelkiismeretem. Azt gondolom, én mindent megtettem. Amióta nincs, azóta nincs stressz, idegesség.

HA HAZAMEGYEK, AKKOR A GYEREKEIMHEZ MEGYEK HAZA, NEM VALAKIHEZ, AKI TELIBE SZARJA, HOGY MI VAN VELÜNK.

Inkább ne legyen férfiminta nekik most, mint hogy olyan férfimintát kapjanak, ami nem jó – osztotta meg a nézőkkel.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?