Egyéb

Ennek a fickónak elmentek otthonról: azt állítja, hogy a Marson született, és az egész Naprendszerben van wifi – videó

Bizarr dolgokat állít magáról egy Adam Lawrence nevű férfi a kifejezetten ehhez hasonló furcsaságokkal foglalkozó Apex TV videójában. Elmondása szerint ugyanis nem csak hogy a jövőből érkezett (egész pontosan 4040-et hagyta ott 2019 kedvéért), de ráadásul nem is a Földön, hanem a Marson született.

 

 

 

Adam elmondása szerint a jövőben egyébként a Merkúr, a Vénusz és a Plútó is lakott lesz, emellett számos bolygó holdja, ráadásul a Földről mindössze öt nap utazással eljuthatunk a Plútóra, méghozzá nem is túl sok pénzért. Régebben drágább volt az űrutazás, de ma már jóval olcsóbb – magyarázza a magát jövőből érkezőnek kiadó vagy képzelő férfi, aki – csak hogy még egy lapáttal rátegyen az eleve brutálisan meredek történetre – azt is kifejtette: egyébként az egész Naprendszerben van már wifi az ő idejében, így bárhol könnyedén lehet netezni.

Az időutazós vallomásokat és egyéb bizarr elméleteket gyűjtő Apex TV YouTube-csatornájának egyébként jelenleg 1,15 millió feliratkozója van, ami igencsak soknak mondható ahhoz képest, hogy Kim Kardashian videós oldalára 1,5 millióan iratkoztak fel, de a pop királynője, Madonna is csak háromszor annyit (3,44 millió) YouTube-követőt tudott összegyűjteni. Úgy tűnik, sokkal többen kíváncsiak a hihetetlenség határát nem csak súroló, hanem azt bőven átlépő történetekre…

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?