Celeb / Híresség

Gáspár Beával hónapokig nem beszélt kisebbik lánya – Emiatt állt a bál

Gáspár Virág nem nézte jó szemmel, amikor Gáspár Bea A Konyhafőnök VIP-ben versenyzett.

 

 

 

 




Amikor a Győzike Show futott az RTL Klubon, már akkor sok alkalommal látható volt, hogy Gáspár Bea gyakran főz, és szívvel-lélekkel csinálja mindezt. 2017-ben A Konyhafőnök VIP című műsorban láthatták a tévénézők rendszeresen szerepelni, Gáspár Győző felesége olyan jól vette az akadályokat és a kihívásokat, hogy sikerült is megnyernie a műsort.

Amikor az adásokat vették fel, akkoriban Gáspár Bea átköltözött Evelin lányához Budapestre, hogy mindig időben odaérjen a forgatásokra, ám ezt a két hónapos időszakot kisebbik lánya, Virág nehezen tolerálta, mindezt Joshi Bharatnak vallotta be a FEM3 Caféoktóberi adásában.

– Amikor a versenyben voltam, a Virág azt nagyon rosszul élte meg, nem hívott fel telefonon. Én akkor Evelinnél laktam intenzíven két hónapot, amíg a verseny folyt, persze, hazamentem a szünetekben. De ő azt annyira rosszul élte meg, hogy amikor hazamentem, nem szólt hozzám, csak ennyit: „minek jöttél? Úgyis visszamész! Minek nyered meg? Hülyeség! Bárcsak kiesnél” – emlékezett vissza.

Azóta a kamasz lány haragja elszállt, és ma már jó a kapcsolatuk egymással. Virág természete is téma volt, ezzel kapcsolatban Gáspár Bea elmondta, hogy a tipikus tinédzserek életét éli. Extrovertált típus, sok barátja van, akikkel gyakran eljár szórakozni. Kicsit szabadabb elvű, mint a nővére. Szerinte Virág jobban hasonlít az apjára, rá inkább Evelin ütött.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?