Érdekes

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

A könyvekből és a filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tüzek voltak a hajón, és ezek miatt süllyedt el! Ez megváltoztatja a történelmet. Vizsgáljunk meg néhány tényt, amelyek megvilágíthatják ezeket az új körülményeket. Saját vizsgálatot végeztünk és ellenőriztük azokat a bizonyítékokat, amelyek igazolhatják, hogy a Titanic robbanások következtében süllyedt el.

 

 

 

 

 

 
 

A túlélő Vaginak Byurat soha nem említett a jéghegyet.

Vaghinak Byurat abban az időben Konstantinápoly értelmiségének egyik legjelentősebb képviselője volt, és üzleti utazást tervezett Amerikába, hogy ott könyveket szerezzen be. Ezért vásárolta meg jegyét a Titanicra.

Túlélte, és a saját szemével látta a Titanic elsüllyedését.

De az ő változata különböző.

 

 

 

 
 

 

 

 

Chahen Khachatourian, az Örmény Nemzeti Művészeti Galéria igazgatója ismerte Vaghinakot, és személyesen készített vele interjút. Később megírta a hajón történt történetet. Byurat hosszú életet élt és gyakran beszélt a Titanic elsüllyedéséről. A legérdekesebb dolog az volt, hogy soha nem említette a jéghegyet. Byurat ehelyett mindig egy olyan robbanásról beszélt, amely a hajó elsüllyedéséhez vezetett.

Ezt a tanút valószínűleg elhallgattatták volna, ha más túlélők nem léptek volna fel, és nem beszéltek volna ők is robbanásokról.

Amit más túlélők láttak a Titanic elsüllyedésekor

Más túlélők szerint a Titanicon 2-4 robbanás történt.

Nem csoda, hogy a pánikban elferdítették a történetet. A kutató és szerző, Bill Wormstedt is szolgáltatott néhány bizonyítékot erről a tényről, amelyet a túlélőkkel való beszélgetésekből tudott meg. Állításuk meggyőzhet téged arról, hogy valószínűleg nem volt jéghegy.


Arthur G. Peuchen polgármester, aki az első osztályon utazott, azt mondta, hogy határozottan hallotta a robbanást, és ezt követően kezdett a hajó süllyedni.
George Frederick Crowe utaskísérő volt az egyik mentőcsónakban. Interjújában azt mondta, hogy robbanás történt, majd a hátsó rész megfordult és elsüllyedt.
De továbbra is szeretnénk tudni, hogy van-e valódi bizonyíték arra, hogy a Titanic robbanás miatt süllyedt el!

A kutatók szerint az utasok túlélhették volna, ám a Titanic az óriási tűz miatt elsüllyedt.

Abban az időben a Titanic mérnökei még nem voltak tisztában az elektrolízis veszélyeivel, amely a tengervizet robbanásveszélyes hidrogénná alakítja. John Wickman a ’Titanic, A rejtett bizonyíték’ (Titanic, The Hidden Evidence) című könyvében arra a következtetésre jutott, hogy hibát követtek el. A lámpákat felkapcsolva hagyták, ami a robbanásokat okozta. Ha ezt nem tették volna meg, akkor a Titanic a felszínen marad, és az utasok túlélhették volna.

Wickman úgy véli, hogy az első robbanás 1:10 és 1:20 között történt. De azt mondta, hogy volt egy másik robbanás, amely ketté törte a hajót, és ez volt a katasztrófa oka.

 

 

 

 
 

 

 

 

Rendkívüli tényezők tökéletes egybeesése volt, és Senan Molony újságíró megerősíti ezt. Több mint 30 évet töltött annak kutatásával, hogy miért süllyedt el a Titanic. Megállapította, hogy a katasztrófa oka a „tűz, jég és a gondatlanság”.

Ennek ellenére a szakértők megerősítik, hogy tűz ütött ki, ami egy 3 emelet magas üzemanyag-raktárban indult a hajó egyik kazánháza mögött. Sok utas repedés hangját hallotta, és ezt követően a hajót azonnal elárasztotta a víz.

Szerinted mi volt a Titanic elsüllyedésének valódi oka? Gondolod, hogy az utasok túlélhették volna? Kérjük, írd meg nekünk a véleményedet kommentben!

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?