Celeb / Híresség

Gáspár Evelin és rajongói szerint rasszista módon szidta őt Janicsák Veca – kiderült, mit mondott valójában az énekesnő

Az Ázsia Expressz műsorában kisípolták Janicsák Veca szavait, a cenzúrázatlan verzió azonban helyre tette a félreértést.

 

 

 

 




Janicsák Veca és Gáspár Evelin alaposan egymásnak estek az Ázsia Expressz révén, számol be a Blikk. Ráadásul egy olyan mondat miatt, ami vélhetően el sem hangzott a valóságban.

Kedd este adásba került egy olyan rész, amiben az énekesnő Evelin rajongói szerint „büdös cigánynak” titulálta Győzike lányát. Valójában a szavakat, amiket használt rá, kisípolták, úgyhogy a rajongók egész biztosan nem hallhatták pontosan, mit mondott az énekesnő. Sőt, mint utóbb kiderült, maga Evelin sem hallotta, csak a rajongói kommentekre hagyatkozva támadt később Vecának. Csütörtök reggel a Mokkában nyilatkozott róla.

„Odáig fajult, hogy faji megkülönböztetéssel jött” – mondta a műsorban.

Evelin mokkás kiakadása után a TV2 nyilvánosságra hozta a felvétel eredeti, cenzúrázatlan verzióját. A jelenetben Veca előbb a kamerának, majd a férjének is sírva fakadt ki a történtek miatt, a kirohanásában viszont semmilyen rasszista mondanivalót nem emlegetett.

„Elegem van abból, hogy egy ostoba f*sszal kell vitatkoznom!” – ezt mondta.

 

 

 

 

A Blikk megkérdezte Gáspár Evelintől, egyáltalán hallotta-e a Veca szájából elhangzó rasszista megjegyzéseket, mire ő nemleges választ adott, írja a lap.

Janicsák Veca bővebben nyilatkozott.

„Távol áll tőlem a rasszizmus, számomra mindenki egyenlő, hovatartozástól függetlenül. Soha semmilyen megkülönböztetéssel nem illettem senkit, ugyanolyan nyitottsággal fordulok mindenki felé. Mind a barátaim, mind a zenésztársaim között vannak etnikailag vagy éppen vallásilag különböző emberek, akik fontos szerepet töltenek be az életemben, és mind alátámaszthatják az álláspontomat.”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?