Életmód

Zseniális szülői lifehack: bántották a kislányt az óvodában, másnap Batman kísérte be

A látogatás nem volt hiába, a gyerekek elkezdtek barátkozni Lydiával, a kislány pedig fokozatosan egyre jobban lett.

 

 

 

 

 




Yahoo oldalán jelent meg egy olyan történet egy bántalmazott kislányról, és trükkös anyukájáról, ami a jövőben az összes szülőnek jól jöhet még.

A hároméves, floridai Lydiát egyik nap megverték társai az óvodában, ekkor találta ki édesanyja, hogy olyasvalamivel vág vissza, ami biztosan hatásos lesz. Először az óvodánál próbálkozott, de az intézmény nem sokat segített, így jutott eszébe, hogy egy szuperhős segítségét kéri.

A Spring Hill-i Batman, azaz Jack Asbury és Lydia édesanyja ismerték egymást, és a mentősként dolgozó férfi tudta, hogy a kislány szereti a szuperhősöket, így eldöntötték: másnap ő kíséri óvodába a kislányt.

 

 

 

 

Batman ezek után elmondta a kislány csoporttársainak, hogy Lydia a legjobb barátja, ezért személyesen fogja ellenőrizni, hogy jól van-e.

A látogatás nem volt hiába, a gyerekek elkezdtek barátkozni Lydiával, a kislány pedig fokozatosan egyre jobban lett.

A történetről a jelmezes jótevő is megemlékezett Facebook-oldalán, ahol azt írja: nagyon elszomorította, amikor látta, hogy mi történt a kislánnyal, ezért ajánlotta fel a segítségét. Az édesanya üzenete is megjelent a poszt alatt, aki azt írja, hogy már másnap jött egy kisfiú, akik legjobb barátjának nevezte a kislányt, úgyhogy az akció kifejezetten jól sikerült.




 

I made a new friend today. This is Lydia. I was heart broken when I saw her mothers post she was being bullied in…

Posted by The Batman Of Spring Hill on Wednesday, August 28, 2019

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?