Belföld

Élve temetett el három kiscicát egy nő, az egyiknek sikerült kiásnia magát

A fővárosi rendőrök megmentették az állatokat, és elfogták a 64 éves nőt, akit állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

 

 

 

 

 




Élve elásott három kismacskát egy nő a fővárosban, de a rendőrök megmentették az állatokat – közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A közleményben azt írták, a járőröknek egy bejelentő mutatta meg, hogy a nő a XXIII. kerületi Fűzfa közben hova ásta el a kismacskákat.

A rendőrök beszéltek a bejelentővel, aki elmondta, hogy délután egy ott lakó idős nő élve elásott három kismacskát. A férfi azt is megmutatta a járőröknek, hogy a nő hova temette az állatokat.

A járőrök értesítettek egy állatvédő alapítványt, és közösen elkezdték kiásni a kismacskákat. Az ásás közben a földből erősödő nyávogásra, majd mozgásra lettek figyelmesek. Az eltemetett kiscicák még éltek, kettőt a gödörben, a harmadikat a gödör közelében találták meg, neki sikerült kiásnia magát.

 

 

 

 

 

 

A rendőrök ezután elfogták, majd a XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították a 64 éves nőt, akit a nyomozók állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A kismacskákról az állatvédő alapítvány gondoskodott – áll a közleményben.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?