Érdekes

Kaparós sorsjegyezik? Ez a titok! Mutatjuk hogyan nyerhet!

Kitalálja, hány darabot adnak el belőle naponta? Ha tippelt, görgessen lejebb – könnyen meglepődhet.

 

 

 

 

 




Nagyon pörög Magyarországon a sorsjegyezés, az Ötöslottó és a Hatoslottó után a kaparóssorsjegyek számítanak a harmadik legismertebb terméknek. A Pénzcentrum által kikért hivatalos adatok szerint, 2019. 31-ik hetéig havonta átlagosan 13-14 millió darab kaparóssorsjegyet értékesítettek hazánkban. Vagyis egy 31 napos hónapban

naponta majd 500 000 sorsjegyet vesznek a magyarok.

 

 

 

 

 

Akiknek ráadásul jól meghatározható kedvencei is vannak a sorsjegyek között. A 2018-as adatok szerint Magyarország legnépszerűbb kaparós sorsjegye a Buksza, ebből tavaly 26,8 millió darabot értékesítettek. Második a Szuper Black Jack lett, ebből 22,8 millió darabot vásároltak a magyarok 2018-ban, míg a dobogó harmadik fokára a Black Jack fért fel, ebből 18,3 millió darabot adtak el.




Hogyan nyerhet, bárki a kaparós sorsjegyekkel?

Statisztikailag úgy viheti haza a legnagyobb nyereményt, ha egyszerűen nem veszi meg. Kecsegtető a milliós-tízmilliós nyeremény gondolata, de a valóságban ennek az esélye nagyon kicsi. A kaparós sorsjegyfüggőség pedig majdnem olyan mint a már idehaza betiltott nyerőgépek iránti függőség. Könnyedén tüntethet el egy egész havi fizetést miközben egy gyerek módjára kapargatja az ember a mit sem érő papírlapot.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?