Érdekes

Tedd össze a tenyereid, és egy árulkodó jelet láthatsz meg

Tedd össze a két szétnyitott tenyered. Úgy tedd egymás mellé a tenyereidet, hogy azok párhuzamosak legyenek egymással. Fontos, hogy egyenesen tartsd a tenyereidet, hogy elkerüld az olvasási hibákat.

 

 

 

 
Három lehetőséget kaphatsz, lássuk melyek ezek:

Folytonos, egyenes vonal: Ha ilyen tenyered van, akkor egy kiegyensúlyozott személy vagy. Intelligens és szervezett vagy. Minden terved előbb utóbb sikerülni fog, mert ambíciós vagy, aki semmit sem ad fel egykönnyen, minden sikeréért keményen megküzd. Szerelmi életed is pont olyan, amilyen te magad vagy, jól megszervezett.

 

 

 

 

 

A jobb kezeden lévő vonal magasabban van, mint a bal kezeden: Bölcs ember vagy, aki igencsak tud szeretni. Nálad sokkal érettebb emberek vonzanak, velük találod meg csak igazán a közös hangot. Le tudod venni a lábáról a másik nemet, mert van benned egy vonzalom, aminek nem tudnak az emberek ellenállni. Szenvedélyesen szeretsz és mindig kész vagy a kompromisszumra, éppen ezért vannak egészséges kapcsolataid.

A bal kezeden lévő vonal magasabban van, mint a jobb kezeden: Igen szenvedélyes és érzékeny ember vagy. Amikor szerelmes leszel a szerelmedért mindent megteszel. Néha túl impulzív vagy, de a legtöbb esetben fékezni is tudod magad. Okos és bölcs ember vagy, de nem félj kimutatni érzéseidet partnered iránt.

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?