Egyéb

Örökre vége? 21 év után távozott a Barátok köztből az egyik kulcsfigura

A Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán kilépett a sorozatból. Varga Izabella és Pásztor Virág zokogva búcsúzott tőle az egyik stábtag szerint.

 

 

 

Véget ért egy korszak: „Berényi Miklós ” is otthagyta a Rózsát és a Mátyás király teret.

Több mint 20 év után távozott a Barátok közt egyik főszereplője, aki kezdetektől a történetek egyik kulcsfigurája volt.

Szőke Zoltán, aki Berényi miklóst alakította, úgy érzet, tovább már nem tudott azonosulni a karakterével.

A Blikk cikke szerint úl erőszakosnak és keménynek tartotta Berényi Miklós figuráját, szerette volna, ha a rosszfiú „megjavul” és a szereplő személyisége jobban hasonlít az övéhez. De a történet más irányba ment, így Szőke Zoltán kilépett, és ezzel Berényi Miklós is – örökre? – eltűnik a sorozatból.

„Minden évben, a nyári egy hónapos szabadság előtt szervezünk egy kisebb kerti partit a stúdióban, ezt kötöttük össze Szőke Zoli búcsúbulijával. Általában nevetgélünk, sztorizgatuk, de ez az összejövetel – a korábbiakkal ellentétben – tele volt könnyes pillanatokkal”

– mondta egy stábtag a Blikknek.

 

 

 

 

„Varga Izabella és Pásztor Virág, aki a sorozatban Berényi Miki lányát alakítja, szinte végigzokogták a búcsúztatást. Zolit pedig számos ajándékkal lepték meg.”

A stábtag azt is mondta, hogy Szőke Zoltán a csapattól egy kristály dísztárgyat kapott, amelybe belegravírozták a Mátyás király téri épület homlokzatát.

Az informátor azt is mondta a lapnak, hogy Szőke Zoltán így búcsúzott a sorozattól:

„Jó szívvel gondolok majd vissza erre a több mint két évtizedre, de a huszonegy év az huszonegy év, és ennyi éppen elég volt”.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?