Celeb / Híresség

“Kiöregedtem a filmezésből” – Brad Pitt a visszavonulást fontolgatja

A sztár szerint ‘a színészkedés a fiatalok sportja’, ezért úgy érzi, eljött az idő, hogy átadja a stafétabotot a feltörekvő generációnak.

 

 

 

Az 55 éves, Golden Globe-díjas amerikai színész és Oscar-díjas filmproducer szomorú hírt közölt a minap rajongóival.

Brad Pitt 24 éves kora óta a kamerák kereszttüzében él, olyan ikonikus alkotásokban szerepelt, mint a Harcosok Klubja, a Trója, a Blöff, a Benjamin Button különös élete, vagy épp A Tégla.

A kijelentés már csak azért is meglepő, mivel a sármos színészt legközelebb a Volt egyszer egy Hollywood című Tarantino-filmben láthatjuk, amiért a kritikusok Oscar-várományosnak is tartják.

Ő azonban az ausztrál GQ magazinnak mesélt arról, hogy szerinte kiöregedett a filmezésből és habár a kamera mögött jól érzi magát, ott is egyre ritkábban fordul meg.

“Szentül hiszem, hogy ez a szakma – noha én még mindig élvezem – alapvetően a fiatalok játszótere, így már egyre kevesebb és kevesebb dolgot csinálok. Nem mintha ne lenne szükség idősebb karakterekre, csak úgy érzem, a játékom idővel véget ér. Vegyétek úgy, mint természetes szelekciót.”

 

 

 

 

 

Pitt szerint Hollywood és a filmipar is generációváltáshoz érkezett, ő pedig kíváncsian várja, hogy az olyan streaming szolgáltatók, mint a Netflix, korában miként is változik át a szakma.

“Nagyra értékelem a streaming szolgáltatókat, mivel egyre több és több minőségi projekt születhet. Több író, rendező és színész kap esélyt. Megláthatod, hogy mennyi tehetséges ember is van.

Szeretném azt hinni, hogy valamennyiünknek van hely, de ember, lehet, hogy én már egy dinoszaurusz vagyok és nem is tudok róla. Az üstökös pedig már útban van felém…”

Nos, abban még reménykedhetünk, hogyha vadonatúj filmje a mozikba kerül, akkor Brad Pitt még pár évre meggondolja magát!

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?