Életmód, Internet

7 kérdés, ami sokat segíthet neked egy Tinder-beszélgetésben

Ha használtátok már a társkereső appot, tudhatjátok, milyen nehéz ott beszélgetést kezdeményezni – de ez a néhány kérdés biztosan segíthet.

 

 

 




Ha Tinderezel vagy bármilyen randi appot használsz, te is pontosan tudod, milyen nehéz beszélgetést kezdeményezni egy újdonsült partnerrel. Mégis miről kérdezz egy vadidegen embert, hogyan deríts ki minél több értékes információt róla? Ha zsákutcába kerültél, most segítünk: olykor a legváratlanabb kérdésekből születik meg a legjobb beszélgetés, ráadásul egy olyan oldalát is leleplezheted a párodnak, ami felett talán egészen eddig elsiklottál.

Ha ezt a 7 kérdést felteszed a match-ednek, garantáltan rengeteg izgalmas dolog derül ki róla!

1. Milyen volt életed legrosszabb lakótársa?

Amellett, hogy szuper vicces és kínos sztorikat oszthattok meg egymással, most garantáltan kiderül, ha egy hanyag, rendetlen vagy épp egy betegesen rendmániás emberrel van dolgod.

2. Ki volt az első szerelmed?

És persze a másik legfontosabb: kitől kaptad az első csókot? A gyerekkori élmények nagyon meghatározóak lehetnek, és már egy ilyen sztoriból is kiderül, mennyire romantikus egy tízes skálán a kiszemelted!

3. Milyen dalt énekelnél el egy karaoke bulin?

Ki tudja, lehet, hogy a kedvenc gyerekkori slágered a válasz a kérdésre, akkor pedig akár az esküvő napját is fixálhatjátok! Viccet félretéve érdekes kérdés lehet, hogy milyen műfaj áll közel a szívéhez, mennyire bevállalós más emberek előtt.

 

 




 

 

4. Használtál valaha hamis igazolványt?

Persze nem arra buzdítunk, hogy gyanúsítsd meg okirathamisítással, egyszerűen csak derítsd ki, mennyire szabálykövető a match-ed!

5. Milyen felnőttkort képzeltél el magadnak gyerekként?

A legtöbb ember igencsak cifra terveket szövöget gyerekként, azonban amellett, hogy roppant vicces beszélgetésbe bonyolódhattok, az is kiderül, milyen képzelőerővel bír, vagy milyen hatások érték kiskorában. Egy ilyen információ rengeteget elárul a jelenlegi személyiségéről is.

6. Hogyan találkoztak a szüleid?

Ez tökéletes mód arra, hogy a családja felől érdeklődj, de ne tegyél fel túl személyes kérdést. Ráadásul így az is kiderülhet, hogy mennyit beszélget a szüleivel, milyen viszonyt ápolnak.

7. Ki az, akiért tényleg tűzbe tennéd a kezed?

Vajon ki a legfontosabb személy az életében? A családját helyezi előtérbe, vagy a barátaié a főszerep? Ebből kapásból megtudhatod, mi alapján állít fel prioritást a szerettei között, ki az az ember, akivel valószínűleg mindent megoszt!

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?