Celeb / Híresség

A Barátok közt Hoffer Misije volt – Meglepődsz, most milyen munkát kapott

Halász Gábor a Rádió 1 egyik vezetője lett.

 

 

 

Halász Gábor nevét az 1998 októberében indult Barátok köztnek köszönhetően ismerte meg az ország. Az induló csapat tagja volt, 2002-ig alakította Hoffer Misit, majd, miután kiszállt a sorozatból, a TV2-höz igazolt, filmbéli húgával, Konta Barbarával a TV2 Lazac című beszélgetős műsorát vezette.




Az egykori sorozatsztár és műsorvezető 2006-ban egy Zala megyei település, Kiskutas polgármestere lett, és a bulvárt tudatosan kizárta az életéből, ezen csak az változtatott, hogy 2016 augusztusában stroke-ot kapott, és újra kellett tanulnia beszélni, járni vagy biciklizni is. A 46 éves Halász Gábor a szerepléseket azért vállalta, hogy minél több ember figyelmét felhívja a stroke tüneteire, amikor ugyanis ő összeesett egy borfesztiválon, sokan azt hitték, túl sokat ivott.

 

 

 

 

halasz-gabor

Halász Gábor polgármesteri teendői mellett 2009-től az elmúlt tíz évben Keszthelyen és Nagykanizsán a Helikon Rádiót is vezette, a Media1 értesülése szerint pedig márciustól regionális vezető lett a Rádió 1 hálózatnál. Más, nem hivatalos forrásból azt is hallották, hogy a dunántúli területet vagy annak egy részét kapta meg a Rádió 1-nél. Az internetes oldal szerint kinevezése azért is érdekes, mert, amikor még a Helikon Rádiónál dolgozott, a Rádió 1 egyik kritikusa volt, kifogásolta például a Rádió 1 agresszív terjeszkedési módszereit.

A Media1 kereste Halász Gábort, de nem kívánt nyilatkozni. Bakai Mátyást, a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft. ügyvezetőjét azt mondta, nincs mondanivalója a Média 1-nek.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?