Életmód

7 árulkodó jel, hogy ez a kapcsolatod örökké fog tartani!

Minden szerelmespár azt szeretné, hogy a kapcsolatuk örökké tartó legyen, ez azonban sajnos elég ritkán alakul így. Számos dologtól függhet egy kapcsolat tartóssága, ezért megpróbáltuk összeszedni azokat az árulkodó jeleket, amik alapján joggal reménykedhetünk, hogy ez a kapcsolat tényleg örökké fog tartani.

 

 

 





1. Jól érzitek együtt magatokat

Egy kapcsolat csak akkor működhet hosszú távon, ha minden helyzetben jól érzitek együtt magatokat. Még akkor is jól szórakoztok, ha éppen nem csináltok semmit.

jol_erzitek_magatokat.jpg

2. Tisztelitek egymást

Kölcsönösen tisztelitek egymás véleményét, munkáját, érzéseit.

tisztelet.jpg

3. Az ő barátai, a te barátaid is

Kutatások kimutatták, hogy erősebbek és tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a másik fél jól érzi magát a te barátaiddal is.

baratok.jpg

 

 

 

 





 

 

4. Csók

A legtöbb kapcsolat esetében egyre kevesebbet csókolóznak a párok az idő előrehaladtával, míg végül teljesen elhidegülnek egymástól. Azok a párok, akik rendszeresen csókolóznak, sokkal tovább maradnak együtt.

csok.jpeg

5. Bókok

Egy jól működő kapcsolatban nagyon fontos, hogy bókoljatok egymásnak. Mindig adjátok a másik tudtára, ha büszkék vagyok rá.

elmondd_a_masiknak.jpg

6. Nevetés

Ha jókat tudtok nevetni együtt, szeretitek a másik humorát, az bizony számos problémát segít áthidalni egy kapcsolatban.

nevetes.jpg

 

 

 

 

 

 

7. Jóban-rosszban együtt

A legfontosabb, hogy mindig a másik mellett álljunk, nehéz időkben is támogassuk.

tamogatjatok_egmast.jpg

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?