Életmód

18 szerelmes pár, akik megmutatták, hogy együtt tényleg bármire képesek

Azt mondják, hogy a külső nem fontos ahhoz, hogy szerelembe essen az ember. Bár legtöbbször csak szkeptikusan legyintünk egyet erre a kijelentésre, a most következő képeket elnézve azért mégiscsak lehet benne valami. Az alábbi párok ugyanis megmutatták, hogy noha „rút kiskacsaként” szerettek egymásba, együtt közösen mégis minden akadályt legyőzve változtatták meg az életüket és olyan tökéletes emberekké váltak, amilyenről korábban még álmodni sem mertek volna.

 

 

 

1 A hihetetlen átalakulás között 3 év telt el.
2 Danny és Lexi egy év alatt majdnem 200 kg-ot fogyott. Összsúlyuk korábban a 350 kilót is meghaladta, ám ez nem zavarta őket. Amikor azonban megtudták, hogy így nem lehet gyerekük, megváltoztatták az életüket.
3 Egy év alatt sikerült elérniük, hogy 10 évvel fiatalabbnak látszódjanak. Mindezt azért, mert beváltották a szilveszterkor tett fogadalmukat.4 Két év alatt ez a pár teljesen megváltoztatta az életmódját. Ha nem lennének egymásnak, hogy támogassák a másikat, valószínűleg nem sikerült volna.
5. 2013-ban ez a szerelmes pár úgy döntött, hogy ideje áttérni az egészséges életmódra. Azóta több, mint 150 kilogrammtól szabadultak meg közösen.
6 Szerették volna kicsit ,,kicsípni” magukat az esküvő előtt. Le a kalappal!


7 Ez a házaspár abban a korban döntött a fogyókúra mellett, amikor a legtöbben már nem foglalkoznak ilyesmivel. Ketten együtt összesen 60 kilogrammtól szabadultak így meg.
8 Haley Smith egész életében édesség-mániás volt, azonban amikor a barátja megkérte a kezét, megígérte neki, hogy változtat az életmódján és jobb ember lesz. Így is lett.
9 Néha az esküvői fotók döbbentik rá az embert, hogy ideje fogyókúrázni. Azóta mindketten több mint 150 kg-tól szabadultak meg.

10 Elmondásuk szerint nagyon nehéz volt megfékezni az étvágyukat és megváltoztatni a rossz étkezési szokásaikat. 2 év alatt azonban az eredmény megtérült: 230 kg-tól szabadultak meg.
11 Örökre letették az alkoholt és az éjszakai nassolást, melynek eredményeképp teljesen megváltozott az életük: a fiú egymaga 50 kg-ot fogyott.
12 A srác végig kitartott a kedvese mellett, és végig támogatta őt az átalakulásban.
13 Ki mondta, hogy a gyermek születése után nem lehet fogyózni? Ez a házaspár közösen 50 kilótól szabadult meg.
14 Ez a két fiatal szerelmes nagyon rövid idő alatt 150 kg-ot fogyott, ami nem maradt nyom nélkül: hatalmas mennyiségű felesleges bőr maradt a testükön. Most plasztikai sebészre gyűjtenek.
15 Amikor megismerkedtek korántsem voltak tökéletesek, de megváltoztatták egymást és bebizonyították, hogy ők is lehetnek tökéletesek.

 

 

 

 

 

 

16 Ez a fiatal házaspár szeretett volna sportoló pályára térni a gyermekük születése után. Megváltoztatták az életüket és valóra váltották az álmukat.
17 A két kép között 3 év telt el, azalatt több mint száz kiló tűn el ,,valahol”.
18 A célunk eléréséhez fontos, hogy következetesek legyünk és sose adjuk fel!

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?