Életmód, Kreatív

Egy kétgyermekes anyuka lerajzolta a mindennapjait, melyről minden szülő magára ismer

Mary Gorbunova egy orosz művész, karikaturista és nem mellékesen két apró gyermek édesanyja. Mary Instagramján nem csak a megrendelésre készített projektjeit, de a művésznő mindennapi életét feldolgozó karikatúráit is megcsodálhatjuk, melyeket szó szerint imádnak a rajongók. Az anyasággal kapcsolatos bosszantó, mégis felettébb valósághű helyzetekkel mindenki könnyedén azonosulni tud, ezért pedig kicsit minden édesanya úgy érezheti, mintha róla szólnának ezek a rajzok.

 

 

 

 
 

1 ,,A képeimet nézve talán olyan érzésed lehet, mintha a gyerekeim állandóan ordítoznának, de nem. Természetesen csak éjszaka.”
2 ,,Ma az asztalnál brokkolit, tésztát és bogyós gyümölcsöket szolgáltunk fel, az asztal alatt pedig ugyanezt, csak kisebb mennyiségben.”
3 ,,A gyerekeim őrült energiája 40 perccel lefekvés előtt.”
4 ,,Törött tányér, sejtelmes tócsa, szétszaggatott iratok – ezek olyan bűncselekmények, melyekkel nap mint nap találkozom. Mindig három gyanúsítottam van.”

 

 

 

 

 

 

 

5 ,,Mindegyik szülői könyvnek, amit olvastam és mindegyik gyereknevelési technikának, amit kipróbáltam ugyanaz lett a vége: könnyek, imák és hangos kiabálások. Legtöbbször boltba sem tudunk menni ezek nélkül.”
6 ,,Kérdés az anyákhoz: hány percet tudtatok biztonságban zárt ajtók mögött tölteni? Az én rekordom 3 perc.”
7 ,,A férjemnek egészen mások az elképzelései a gyerekeink öltözködését illetően.”
8 ,,Fél perc néma csend azért, amikor egyszer nyitva felejtettem a WC-ajtót.”

 

 

 
 

 

 

9 ,,A barátaink mindig azt mondják, hogy az ő gyerekeik átalusszák a repülőutakat. Velünk ez még egyszer sem fordult elő.”
10 ,,2 gyermek után bizton állíthatom: egy gyereket nem érdekel, hogy milyen ruhát adsz rá, az egyetlen, ami fontos, hogy száraz legyen.”
11 ,,A konyhámból egy vendéglő lett, ahol én vagyok a felszolgáló, a csapos és a szakács.”
12 Végezetül pedig: így néz ki a művész és a gyermekei a valóságban.

 

 

 

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?