Ezoterika

Ezen 5 csillagjegy női szülöttjei különlegesek: erősek, kitartóak és az önbizalmukkal sincs baj.

A csillagok feltárják a csillagjegyek gyenge és erős pontjait is. Minden nő erős, de különös képen a most bemutatásra kerülő 5 csillagjegyben született nők megállíthatatlanok és sikeresek.

 

 

 

 




 

Vízöntő

A Vízöntő jegyében született nő sohasem fog elfogadni egy olyan kapcsolatot, amely veszélyezteti a szabadságát. Ezek a nők nagyon intelligensek és nem akarják, hogy valaki uralkodjon rajtuk. Ahhoz, hogy egy férfi meg tudjon hódítani egy a Vízöntő jegyében született nőt, tökéletes társként kell viselkednie.

Bak

A Bak jegyében született nő erős és független, a karrierjében sikeres mindezt a felelőségtudatának és a szorgalmának köszönheti. Minden útjába kerülő akadályt le tud győzni. Ha a férfi egy ilyen nőt akar meghódítani, akkor ambiciózus és felelősségtudatos kell legyen.

Skorpió

A skorpió jegyében született nő szenvedélyes és gyengéd, türelmes és erős. Nagyon jó pszichológus, sikerül megértenie az embereket. Az objektivitása segít elérni a céljait. Jól tudja leplezni az érzelmeit, ezért sohasem lehet tudni mi jár a fejében. Egy ilyen nő meghódításához a férfi előbb el kell nyerje a bizalmát.

 

 

 

 




 

 

 

 

Kos

Ezek a nők társaságkedvelőek, vonzóak, tudják, hogyan hívják fel az emberek figyelmét magukra, de elegendő, hogy megsértsék valamivel, ekkor ez a kedves és vonzó nő egy igazi fúriává válik. A Kos jegyében született nők tele vannak energiával, ha a jó irányba irányítják, akkor képes hegyeket megmozgatni. Amikor párkapcsolatban él, az a jó, ha ő a vezető, mert nagyon jól tud irányítani ezért a kapcsolatuk virágzó lesz.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született nőt messziről lehet csodálni, de nem szabad őt megérinteni, mert úgymond nehéz megszelídíteni. Ezek a nők kitartóak, nem szeretik a rutint, ezért az életük mindig ünnepnapokból áll. Az a férfi aki egy ilyen erős nővel szeretne élni, nagyon kell szeresse és csodálja őt, viszonzásul pedig biztonságban érezheti magát.

Ez az 5 csillagjegy a legerősebb és a legfüggetlenebb, képesek bármilyen akadályt leküzdeni és bármilyen nehéz szituációt megoldani.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?