Életmód

19 erőteljes fotó, amitől majd megszakad a szívünk

Legtöbbször olyannyira elfoglaltak vagyunk a magunk ügyes-bajos problémáival, hogy észre sem vesszük a mindennapok során ránk ragyogó apró csodákat és megrendítő pillanatokat. Ha azonban néha elengedjük a gyeplőt és egy pillanatra megállunk, életre szóló élményekkel lehetünk gazdagabbak. Az alábbi emberek is ezt tették, a szívhez szóló élményeiket pedig a közösségi oldalakon keresztül osztották meg a nagyvilággal.

 

 

 

 
 

1 Egy kutyus, aki a kerítéshez dörgölődzik a menhelyen, csakhogy végre valaki megsimogassa őt.
2 A fiatal lány nagyon félt leszállás előtt, és megkérte a mellette ülő idegent, hogy fogja a kezét. Az nemcsak a kezét fogta, de a családjáról is kérdezgette, hogy megnyugtassa utastársát.
3 “A barátom új szíve, amit rohanva hoznak épp a kórházba.”

 

 

 

 

 

 

 

 

4 “Tavaly meghalt a nyuszim apák napján. Egy évvel később ez a liliom nőtt ki ott, ahova temettem, pedig nem ültettem oda semmit.”
5 Ez a háromgyerekes anyuka mindhárom lányának ír napi öt sort egy saját kis könyvecskébe. Az esküvőjükre szánja őket meglepetésnek ajándékba.
6 A 3,5 éves beszédsérült kisfiú most mondta ki életében először azt a szót, hogy anyu.
7 “Az elmúlt évben ez alatt a festmény alatt ültem az egyetemi könyvtárban. Ugyanezen időszakban végeztem egy kis családfakutatást is, és találtam a neten egy olajfestményt egy sokadik üknagyapámról, Joseph Trappről. Másnap a könyvtárban rájöttem, hogy az ő arcképe alatt ültem a könyvtárban.”
8 A süket kutyus így jelzi gazdáinak, hogy ki kéne mennie elvégezni a dolgát.
9 “Új helyre költöztünk, másnap reggel indultam lenyírni a füvet, és akkor láttam, hogy a szomszéd bácsi már nekiesett. Elmondta, hogy minden új szomszédját megajándékozza egy fűnyírással, afféle köszöntésképp.”
10 ,,Az édesapánk mindig sárga kacsákat rejtett el a ház körül, hogy jobb kedvünk legyen, ha megtaláljuk őket. 4 évvel ezelőtt elhunyt és mikor már azt hittük, hogy minden kacsát megtaláltunk, ma találtunk még egyet az autójában. Szívszorító érzés.”

 

 

 

 


 

 

 

 

 

11 Ez a férfi a metrón találkozott egy mezítlábas gyerekkel, és odaadta neki a cipőjét.
12 Ez az idős házaspár 26 éve ingyen kávéval várja a látogatókat.
13 “Mindkét szülőm elhunyt. A diplomaosztóm napjára rányomtattam az üzeneteiket a sapkámra.” (“Mindig veled leszek – Anya. Mindig szeretni foglak – Apa”)
14 Valaki idetett egy vízzel teli medencét és egy adag kukoricát a kacsának, hogy ne kelljen elhagynia a parkolóban rakott fészkét.
15 Ez a futár munka közben állt meg, hogy megemlékezzen a II. Világháború áldozatairól.
16 Egyszer az egyik munkás a nyugdíjba vonulása napján felakasztotta az ételes dobozát a munkahelyén. Hagyományt teremtett, azóta mindenki, aki nyugdíjba megy, ugyanígy tesz.

 

 

 

 

 

 

 

17 A szurikáta imádja az állatvédőket, akik az illegális állatkereskedők karmaiból mentették ki.
18 Tűzből kimentett kutyát vigasztaló tűzoltó.
19 Kismadár siratja elpusztult társát. Igen, az állatoknak is vannak érzéseik…

 

 

 

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?