Életmód

Ez a 10 biztos jele annak, hogy a párod már nem szeret téged.

A szerelem egy varázslatos dolog. Rózsaszín köd, pillangó a hasban, fülig érő mosoly…ezek mind azt jelzik, hogy boldog vagy. Ekkor semmi más nem számít, csakhogy a pároddal legyél és élvezz minden pillanatot. Igen de mi történik, ha már több éve együtt vagytok és a szerelem bizony kezd elhalványulni? Honnan tudod egyértelműen, hogy már nincs a levegőben? Ha nem ismernéd fel azokat a bizonyos jeleket, mi segítünk rávilágítani. Összegyűjtöttünk néhány tényt arról, melyek azok a jelek, amire jó ha odafigyelsz egy kapcsolatban.

 

 

 

A megjelenés kritizálása.

Ha valaki szeret, mindenhogy gyönyörű vagy a számára. A téli ünnepek után nem veszi észre, hogy néhány kilót felszedtél. Viszont, ha rendszeresen mondja, hogy járj edzőterembe, vagy épp szépészeti beavatkozásra van szükséged, arra utalhat, hogy már nem ugyanazt érzi irántad, mint az elején.

Beszélgetés a barátokkal.

A nők gyakran beszélgetnek arról, mi az, amit hiányolnak a kapcsolatból vagy párjukból, a férfiak ezzel szemben ezt nem beszélik meg egymás között. Senki sem tökéletes, de, aki szeret pont, hogy az előnyeidet fogja kiemelni, ahelyett, hogy a hibáidat sorolná fel.
Ha partnered nyilvánosan megaláz, nevet a kudarcaidon, ne számíts semmi jóra ebből a kapcsolatból, mert nem tisztel téged.Hozzáállás a szokásokkal szemben.

Ha valaki szeret, minden jó és rossz szokásod elviseli, legyen az 2 órás habfürdőzés, vagy telefonbeszélgetés a barátaiddal…stb. Ha az ember folyamatosan minden apró dolgot kiveséz, és negatív megjegyzéseket tesz a viselkedésedről, akkor azt jelenti, hogy az egyetlen érzés, amit érez, az irritáció.

Figyel ha mesélsz.

Ha a szerető fél látja, hogy valami fontos neked, arra törekszik, hogy figyelmesen meghallgasson, akkor is, ha ez a téma nem érdekli őt. Ha folyamatosan témát vált, vagy kifogásokat keres arra, hogy meghallgasson, valószínűleg nem foglalkoztatja őt a gondjaid. Így nem fog részt venni a kapcsolat során felmerülő problémák megoldásában.

Az érzelmeihez való hozzáállás.

A férfiak nem szeretik, ha egy nő sír, mert a női könny olyan anyagot tartalmaz, amely csökkenti a tesztoszteront a férfi vérében és ez a szexuális vágy csökkenéshez vezet. Ha szeret meg fog vigasztalni és mindent megtesz, hogy megnyugodj, még akkor is, ha egy számára jelentéktelen dologról is van szó. Viszont, ha nem szeret, a könnyeid csak újabb okot adnak neki, hogy dühös legyen rád.

Féltékenység.

Egy férfi úgy van bekötve, hogy jelezni tudja a másik férfinek, ez a nő az övé, -“Nem nyúlka-piszka.” Pont ezért természetes, hogy a párod ideges lesz, mikor valaki figyelmet fordít rád. Viszont a túlzott irigységnek káros hatásai lesznek. Ha párodat teljesen hidegen hagyja, ahogy egy másik férfi próbál veled flörtölni, aggodalomra ad okot. Már nem akar harcolni érted, és nem próbál javítani a kapcsolatotokon.

 

 

 

 

 

 

Védelem.

Ha a párod szeret, aggódni fog, amikor későn érsz haza a munkából vagy a barátaiddal ismeretlen helyen bulizol. Amikor nem tud ott lenni veled, legalább felhív, hogy meggyőződjön róla, minden rendben van. Viszont ha párod nem aggódik érted, mikor még éjjel egykor sem térsz haza vagy nem veszed fel a telefont, az nagyon rossz jel, mert arra utal, hogy már nem annyira szeret téged.

Gyengédség és érzelem.

A szerelem nyelvéhez tartoznak az édes szavak, érintések, ölelések és csókok. Különleges hangulatot teremtünk, mikor becézgetjük szerelmünket. A nevek kiválasztása nem tudatosan történik, ám bemutatja, hogy viszonyulunk a másik félhez. A férfiaknak ugyanannyi szeretgetésre van szükségük, mint a nőknek. Egy kutatás szerint azok a férfiak, akik gyakran csókolják párjukat, háromszor boldogabbak, mint azok, akik ennél kevesebbszer vagy egyszer sem csinálják.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?