Életmód

18 legerőteljesebb fotó a világon, amik láttán neked is el fog állni a lélegzeted egy pillanatra

Nem fogsz szóhoz jutni, ha megnézed ezeket a képeket és elolvasod a hozzájuk tartozó kis “történetet”…

 

 

 

A nőknek fogalmuk sincs arról, hogy miközben vidáman ebédelnek, egy nincstelen hajléktalan az utcán alszik. A tudatlanság áldás…
Egy szerzetes egy elhunyt emberért imádkozik a Shanxi Taiyuan vasútállomáson, Kínában. A férfi hirtelen, természetes halállal hunyt el, miközben a vonatra várt.
Egy II. világháborús veterán, a 86 éves fehérorosz Konstantin Pronin bajtársaira vár Moszkvában, a Gorkij parkban a minden évben megrendezésre kerülő Győzelem Napján. Konstantin minden évben ellátogat ide. Idén már csaj ő tudott megjelenni, a többiek elhunytak…


Egy összetört lány lakhelyének megsemmisült romjain ül a 2011-es japán cunami után.
Bármennyire is hihetetlen, ez a kép nem szerkesztett, és a Földön készült. A Namib-sivatag homokdűnéi a napnyugta fényeiben.
Ez a férfi épp arra készül, hogy kivégezzen egy tömegsír felett térdelő családapát.


Egy kisfiú az alkoholista apját próbálja talpra állítani.
Öngyilkosságra készülő ember veszi igénybe a segélyvonalat a Golden Gate-hídon, amelyről több mint 1600-an vetették már magukat a mélybe.
Hullámzó felhők. Csodálatos nem igaz?
Galaxisok százai a Hubble űrtávcső által készített felvételen. Olyan messze vannak, hogy a képen 10 milliárd évvel ezelőtti állapotukat láthatjuk.
Naplemente, ahogyan azt a Marsról látnánk. A kép a Spirit holdjáró kamerájával, 2005-ben készült.
Tűzszerész közelít meg egy autóba rejtett pokolgépet Észak-Írországban. Felirat a bal oldali ház falán: “Készülj fel az Istennel való találkozásra.”
Neil Armstrong, miután első emberként a Holdra lépett.
Ez az 1945. áprilisában készült kép pillanatokkal azután készült, hogy szereplői megtudták: a vonatok nem viszik őket a haláltáborokba, hanem megmenekültek a felszabadító szövetségeseknek köszönhetően.
Litván férfi a sokktól megsemmisülve ül az út szélén, miután halálra gázolt egy kerékpározó nyolc éves fiút.

 

 

 

 

 

Török tiszt egy szelet kenyérrel ingerli az éhező örmény gyermekeket az 1915-ös örmény népirtás idején.
Egy Fülöp-szigeteki politikus készítette ezt a képet családjáról. A háttérben álló férfi pillanatokkal később lelőtte őt.
2013-ban készült ez a kép Hollandiában, amelyen két mérnök látható, akik épp egy szélerőművön dolgoztak, amikor az kigyulladt. Egymást átölelve várják a biztos halált. Nem élték túl…

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?