Kvíz

Az első kép, amit meglátsz, felfedi, hogy mire vágysz leginkább

Tanulmányok kimutatták, hogy az emberek – személyiségüktől függően – eltérően értelmezik azt, amit látnak. Egy bonyolult kép esetében ugyanis a szemünk az agyunkat hívja segítségül az általunk látható dolgok sorba rendezéséhez és értelmezéséhez. Az alábbi játék is ez alapján került összeállításra, neked csak annyi a dolgod, hogy megnézd a most következő képeket és megmondd: melyik formát és alakot láttad meg rajtuk először.

 

 

 

 




 

1. Te mit látsz meg először ezen a képen?

Ha a zebrát láttad meg először, akkor te nagyon nyitott vagy az emberekkel, szeretsz velük beszélgetni. Nem félsz új dolgokat kipróbálni. Egyszóval extrovertált személyiség vagy.

Amennyiben az oroszlánt pillantottad meg első körben akkor introvertált személyiség vagy. Nem bánod, ha egyedül vagy, ilyenkor mindig elmélyülsz a gondolataidban. Nem veted meg magadtól az emberi társaságot, de ezt mértékkel kezeled. Szeretsz a kanapén elnyúlva sorozatokat nézni a TV-ben.

2. Mit pillantasz meg először?

Hal: Mivel nagy szíved van, ezért érzékeny lelkű is vagy. Szeretsz másokról gondoskodni, figyelned kell arra, hogy a jóságodat ne használják ki. Légy mindig résen, ha nem akarsz szenvedni.

Oroszlán: Célorientált és nagyon határozott személyiség jellemez téged, aki mindent megtesz, hogy elérje amit akar. Nem hagyod, hogy mások eltántorítsanak a terveidtől.

Gorilla: Mondhatni te vagy a maximalizmus mintaképe, ám ezt nem mindenki tudja elfogadni. Nagy elvárásaid vannak nem csak magaddal, hanem másokkal szemben is, ezért könnyen megsérted az embereket.

Fa: Csendes típusú ember vagy, aki nyugodt és kiegyensúlyozott. Nem azért vagy hallgatag mert félsz valamitől, hanem mert fontos, hogy csak akkor szólalj meg, ha értelmeset tudsz mondani.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Mit vettél először észre?

Fák: Minden új dologra nyitott vagy ezért elég eseménydús az életed. Nem érint rosszul, ha változások következnek be az életedben, mert lépést tudsz vele tartani.

Pár: Szeretsz a barátaid társaságában lenni, viszont azt nem csíped, ha túl hangos helyen vagytok. Nem kifejezetten rajongsz a túl harsány emberekért sem. Viszont a nagyon közeli barátaidért bármit képes lennél megtenni.

Baba: Nem vagy nagy társaságba járós, inkább egyedül vagy és nézel egy filmet. Nem tudod tettetni az érzéseidet ezért ami a szíveden az a szádon típus vagy.

4. Mit szúrtál ki legelőször?

Tigris: Logikusan szereted meghozni a döntéseidet, amiből az következtethető ki, hogy erős jellemed van. Amikor leteszed a voksodat valami mellett, biztos vagy benne, hogy az a helyes döntés.

Fák: Általában jók a megérzéseid, amire jobban hallgatsz, mint bármi másra. Ezt leszámítva elég visszafogott személyiség vagy, aki szeret egyedül lenni a négy fal között.

 

 

 

 


 

 

 

5. Mit vettél észre először?

Arc: Tervek szerint éled az életed, minden egyes nap megvan, hogy mit kell megcsinálnod. Számodra ez ad biztonságot és ha tervek nélkül kell megtenned valamit, akkor nagyon rosszul tud érinteni. Ebből a szempontból elég merev vagy.

Fák: A spontaneitás mintapéldánya vagy, aki végtelen energiával rendelkezik. Nem félsz attól, hogy új dolgokat próbálj ki, mert szereted a kalandokat. Mivel a változásnak élsz, ezért igényled, hogy a napjaid különbözőek legyenek.

6. Te mit szúrtál ki elsőként?

Arc: Nem kedveled a túl zajos partikat, inkább egy csendesebb vendéglátó egységet részesítesz előnyben, ahol lehet beszélgetni. Sokszor van szükséged mind fizikai, mind érzelmi feltöltődésre, mert nagyon hamar lemerülsz.

Szaxofon: Te vagy a társaság középpontja, aki színt visz a többiek életébe, emiatt nagyon sokan szeretnének a barátaid lenni. Mivel ilyen népszerű vagy tartanod kell a három lépés távolságot, különben teljesen leszívják az energiádat.

7. Mit látsz a képen?

Arc: Társasági ember vagy, aki szeret másokkal beszélgetni. Ha tehetnéd minden embernek segítenél, aki csak szembejön veled az utcán. Vigyázz arra nehogy kihasználjanak téged emiatt.

Kettő alak: Olyan ember vagy, aki nemcsak a munkájában verseng másokkal, hanem a való életben is. Úgy érzed, hogy a legjobbnak kell lenned mindegy, hogy az milyen tevékenység. Emiatt célorientált is vagy, ám néha meg kell állni egy pillanatra, hogy feltöltődj energiával.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?