Életmód

19 felkavaró fotó, ami rendesen próbára teszi az idegrendszerünket

Ejtetted már vízbe a telefonodat? Vesztetted már el a bankkártyádat? Netán láttál már olyan embert, akinek 120 ezer olvasatlan e-mailje volt a telefonján? Ha igen, akkor tudod, hogy ezek a pillanatok elnyomhatatlan szorongást képesek kiváltani még akkor is, ha nem közvetlenül velünk történik az adott esemény, hanem csak egy képen vagy videofelvételen látja őket az ember. Épp ezért pedig a most következő fényképeket is csak egy pohár gőzölgő kamillatea társaságában ajánljuk, és akkor is csak saját felelősségre.

 

 

 

1 ,,Amikor megláttam a szélvédőn, azt hittem, hogy belém jöttek…”
2 Valaki nem nagyon szereti olvasgatni a levelezését.
3 ,,A régi albérletünkben mindig üvegajtók voltak és a türelmetlen gyermekem mindenhová utánam lopózott. Az új albérletünkben azonban savmart üvegű ajtók vannak, amik sokkal félelmetesebbé teszik az egészet.”



4 Kiváló elkapási reflex.

5 A metrósínek közé esett bankkártya látványától akaratlanul is kényelmetlenül érzi magát az ember, még akkor is, ha nem az övé a kártya.
6 ,,Valaki ennyire közel parkolt hozzám…most fogalmam sincs, hogy fogok innen elmenni.”


7 Úgy tűnik, hogy valakinek új telefont kell majd vásárolnia.

8 ,,Csak WC-re akartam menni egy házibuliban, és hirtelen megváltozott az életem.”
9 Ez az a dolog, ami csak hétfő reggel és a csak a munkából késésben tud megtörténni.
10 Egy ilyen hotelszobában az első, amit megnézel, hogy biztonságosan van-e rögzítve a TV, nehogy még a végén rajtad verjék le az árát.

11 Nincs is rosszabb, mint amikor meztelenre vetkőzve készülsz zuhanyozni és a kabinba lépve döbbensz rá, hogy nem vagy egyedül.
12 Amikor reggel kinyitod a szemed és ez a látvány fogad, akkor gyorsabban felébredsz, mint 5 kávétól egymás után.
13 ,,Nem tudtam, hogy a feleségem a kocsiban rejtette el a gyerekek karácsonyi ajándékait, amíg bele nem néztem a visszapillantótükörbe…”
14 A pillanat, amikor majdnem autó nélkül maradtál a nyaralás kellős közepén.
15 ,,A főnökünk lecserélte az íróasztalokat komódokra, amiknek a tetején csak egy üveglap található, úgyhogy még a könyökünket sem tudjuk rátenni vagy különben törik/borul az egész.”
16 Ez a félelmetes szörnyeteg valójában egy ostorlábú skorpió és teljesen veszélytelen az emberre nézve. Ettől persze még olyan, mint a rémálmaink szörnyetege.


 

 

 

 

 

 

17 Egy fülhallgató sokféleképpen tönkre tud menni. Ez a legrosszabb lehetőség.
18 A pillanat, amikor becsukod a kocsiajtót, de valamiért nem olyan a hangja, mint szokott…majd lenézel és ez a látvány fogad.
19 Végezetül pedig: így néz ki egy üvegaljú medence egy épület tetején. Mernél benne úszni?! 😀

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?