Életmód

10 aggasztó jel, ami arra utal, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolat!

Minden kapcsolat tele van kockázattal, éppen ezért mindenki szeretné tudni már az legelején, hogy vajon mennyire is lesz tartós a kapcsolatuk. Ezt azonban szinte lehetetlen megjósolni a kezdeti időszakban. Azonban ha figyelmesek vagyunk, és nem hagyjuk, hogy teljesen elvegye az eszünket a rózsaszín köd, akkor észrevehetjük azokat a jeleket, amik arra utalhatnak, hogy nem lesz harmonikus a kapcsolat és nem fog túl sokáig tartani.

 

 

 

1. Stresszes helyzetekben való viselkedés

Az ilyen helyzetekben fontos, hogy a partnerek kiegészítsék egymást. Ha például az egyikük kikel magából egy adott helyzetben, fontos, hogy a másik nyugodt legyen.

1-14.jpg

2. A hozzáállás

Fontos megérteni, hogy a partnered gondolatai és érzései nem azonosak a tiéddel, így mindig közösen kell meghozni a döntéseket.Fontos megérteni, hogy a partnered gondolatai és érzései nem azonosak a tiéddel, így mindig közösen kell meghozni a döntéseket.

2-16.jpg

3. A gondolataid megosztása a másikkal…

Fontos, hogy mindig mondjuk ki azt, amit gondolunk, amire szükségünk van.

3-14.jpg



4. Elhidegülés

Ha mindig minden időt együtt töltünk, egy idő után unalmassá és megszokottá válik. Fontos, hogy hetente legalább 1-2 napot más módon töltsünk.

4-15.jpg

5. Jövőbeli tervek

Ha nem egyeznek a tervek a jövőre nézve, abból valószínűleg sok probléma fog adódni. Például, ha az egyik fél 40 éves korára szeretné felépíteni a karrierjét, de a partnere mihamarabb szeretne 3 gyereket, nyilvánvalóan nehéz lesz megoldani mindkettőt. Ezért fontos, hogy mielőbb tisztázzuk az efféle prioritásokat.

5-15.jpg

6. Egészséges konfliktus

Természetes, hogy minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb veszekedések. A lényeg, hogy mindig próbáljuk megérteni a másikat és törekedjünk a problémákat higgadtan megoldani.

6-14.jpg

7. Örülni a másik sikerének

Nincs annál rosszabb, mint egy olyan emberrel élni, aki lehúzza az elért eredményeinket és közömbös a sikereink iránt. A harmonikus és boldog kapcsolatban a partnerek együtt örülnek egymás sikereinek és inspirálják a másikat az új célok elérése érdekében.

7-14.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

8. A barátokkal való kapcsolat

A barátok fontos szerepet töltenek be a legtöbb ember életében, ezért megtagadni őket olyan, mint valami életbevágó dolgot elveszíteni. Ezért, az ideális kapcsolatban tisztelik egymás barátait még akkor is, ha nem kedveli őket

4876-9.jpg

9. A rokonokkal való kapcsolat

Ez nagyon hasonló az előzőhöz, csak sok esetben fontosabb. Ha nem ápolsz jó viszonyt a partnered szüleivel, valószínűleg sok konfliktus fog származni belőle és idővel véget vethet a kapcsolatnak.

4876-10.jpg

10. Kompromisszum készség

Ha nem engedsz néha a másiknak, abból sok konfliktus adódhat, ami előbb-utóbb véget vethet a kapcsolatnak.

8-14.jpg

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?