Egyéb

VV Krisztián mindent bevallott: ezt mondta az interneten róla terjengő videókról

Budapest — Üres lakás várta a ValóVilág 9 powered by Big Brother legutóbbi kiesőjét, Krisztiánt (23), miután hazatért az elveszített párbaj után.

 

 

 

Kedvese ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy a fiatalember, aki tegnap a Blikk Sztárchat vendége volt, összeszűrte a levet a luxusbörtönben ViviennelA fiú elárulta, tisztában van vele, hogy nagyon megbántotta korábbi párját, de beleszeretett Vivibe, és már nagyon várja, hogy ő is elhagyja a villát.

– Nyilván nem egyszerű a helyzet, és tudom, hogy engem és Vivit is sokan utálnak, de kevesen tudják, milyenek is vagyunk valójában. Ha minden jól megy, folytatni akarom, és szerintem ő is ezután a felhajtás után – mesélte lelkesen Krisztián, aki bevallotta, picit szégyelli, de bízik benne, hogy Vivien hamar kiesik, és mielőbb újra együtt lehetnek, még ha ezzel végképp le is zárja korábbi kapcsolatát. – Tudom, hogy nagyon megbántottam a villa előtti páromat, de az őszinte érzelmeket nem tagadhatom meg.

A villában történteket ráadásul már megbeszélte az elhagyott szerelmessel, de akadtak még nyitott kérdések.

 

 

 

 

 

 

– Azt mondta, meg tudna bocsátani, de ezzel már nem tudok mit kezdeni. Most persze, szörnyű minden, hiszen egyedül vagyok, és ott az üres lakás… Bár volt kedvesem azt üzente, szívesen folytatná, költözzek hozzá. Nem tudom még, hogy lesz, sok múlik azon, hogy Vivien tényleg kitart-e mellettem a villában – mondta elgondolkodva Krisztián. – Ha igen, akkor ez egy csodás kapcsolat lehet, mert én a látszat ellenére szerelmes vagyok!

A fiút a villában töltött ideje alatt számos kommentelő bántotta, felemlegették neki, hogy fiatalon meleg videókban szerepelt. Krisztián most ezzel kapcsolatban is tiszta vizet öntött a pohárba: nem tagadott semmit.

 

 

 

 


 

 

 

– Mit mondhatnék? Fiatalon, 18-19 évesen az ember meggondolatlan és naív.Ezek csak amolyan netes színjátékvideók voltak, ám gyorsan sok pénzt lehetett velük keresni – mesélte Krisztián. – Már bánom, hogy a beköltözés előtt nem vállaltam a múltam ezen részét, akkor talán most már ez sem lenne érdekes.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?