Életmód, Kreatív

20 kórház, ahol különös hangsúlyt fektettek a humoros és jópofa ünnepi dekorációra

Kórházba kerülni mindig szomorú, az ünnepek közeledtével pedig csak egyre nyomasztóbb a helyzet: elvégre ki szeretné egy kórházi ágyban fekve tölteni a karácsonyt és a szilvesztert?! Szerencsére azonban vannak intézmények, ahol a lelkes dolgozók mindent megtesznek azért, hogy a helyzethez mérten minél jobban érezhessék magukat a betegek. Ezt különféle jópofa, olykor egyenesen humoros ünnepi dekorációval érik el, mint amilyenek a következők. Le a kalappal előttük!

 

 

 

 
1. Felfújt gumikesztyűkből készült karácsonyfa.2. A világ legcsodálatosabb ajándékai…❤3. Kardiogram-inspirálta ünnepi dekoráció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Mikulászokni alakú vértasakok.5. Egy újabb gumikesztyűkből készült karácsonyfa.6. A kórházi alkalmazottak legtöbbször az éppen kezük ügyébe kerülő dolgok segítségével igyekeznek megteremteni az ünnepi hangulatot. És milyen zseniálisan teszik mindezt!7. Ötletes és figyelemfelhívó egyszerre.
8. Műanyagpoharakból készült hóember.9. Az orvostudomány fája.10. Bárki is építette ezt a művet, le a kalappal előtte.

 

 

 

 
 

 

 

11. Teszttartályokból készült karácsonyi koszorú.12. Ezt pedig gyógyszeres dobozokból rakta össze valaki.13. Szemmel láthatóan meglehetősen sokszínű az alkalmazottak kreativitása.14. Ünnepi angyal.

 

 

 
 

 

 

 

15. A legszokatlanabb, ugyanakkor talán a legötletesebb rénszarvas, amit valaha láttunk!16. Kórházi karácsonyfa, kellő humorral fűszerezve.17. A fecskendők általában félelmetesek, de nem ez alkalommal!18. Amikor a nővérek a hímzéshez is értenek.19. Karácsonyi rénszarvasok.20. Ő pedig itt Rudolf szeretne lenni – ha minden igaz.

 

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?