Életmód

Íme 7 dolog, amit egy férfi csak akkor csinál, ha igazán szerelmes

A férfiak nem mindig tudják – vagy csak nem akarják – kimutatni az érzéseiket, de elég megfigyelni, mit tesznek vagy nem tesznek meg a nekik kedves nőért, és tisztán láthatod, mit érez valójában. Ha tényleg szerelmesek, megmutatják a gyengéd oldalukat is, és észrevétlenül sérülékenyekké válnak.

 

 

 

 




Ha egy férfi ezeket a dolgokat teszi, biztos lehetsz benne, hogy valóban odavan érted, és te vagy az egyetlen nő az életében.

1. Ő legnagyobb támogatód.

Ha igazán szeret téged, mindenben támogat. Boldog, ha sikereket érsz el, ami egyben az ő sikere is, hiszen boldognak lát téged. Ő a legnagyobb támogatód és rajongód, aki mindent csodál benned, bármilyen vagy és bármit is teszel.

2. Értékeli a véleményedet.

Számít neki, hogy mit gondolsz és mi a véleményed. Értékeli a gondolataidat a fontos dolgokkal kapcsolatban. Tudni akarja, mi a véleményed a politikáról, az üzletről, a vallásról. Az is érdekli, hogyan képzeled el a jövőbeli otthonodat. Akár kis, akár nagy dolgokról van szó, kíváncsi rád és a gondolataidra.

3. Időt szakít rád.

Ha szükséged van rá, bármit is csinál, abbahagyja és rögtön a segítségedre siet. Ha egy férfi tényleg szerelmes, akárhogy is, de talál valami módot arra, hogy ott legyen melletted, ha kell, mert bármit képes lenne megtenni a szerelméért. Semmi sem lehet fontosabb nálad.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

4. Megvéd téged.

Tűzbe tenné érted a kezét, még ha veszélybe is sodorja magát. Mindentől meg akar védeni, pajzsként áll eléd, bármi is fenyeget téged. Bármit képes megtenni, hogy begyógyítsa a sebeidet, és megóvjon a jövőbeli fizikai és érzelmi fájdalomtól.

5. Meghallgat és emlékszik arra, amit mondasz neki.

Ha tényleg szeret téged, bármikor meghallgat, és valóban figyel arra, amit mondasz. Minden szavad fontos számára. Emlékszik a beszélgetéseitekre, és megjegyzi amit mondasz neki, mert tudni akarja, mi jár a fejedben. Legyen akár ez a kedvenc zenéd, vagy az, hogy hogyan szereted a kávét.

6. Átérzi a fájdalmadat.

Ha megbántanak, ő is megbántva érzi magát. Ha boldog vagy, ő is boldog. Együtt érez veled, mert mély érzelmei vannak irántad. Amikor fájdalmat érzel, ő is rosszul érzi magát, mert azt gondolja, hogy nem sikerült megvédenie téged. Azon igyekszik, hogy megvigasztaljon, meggyógyítson, mert soha nem akarja, hogy a szerelmét szomorúnak lássa.

7. Tisztel téged és úgy szeret, ahogy vagy.

Egy olyan világban, ahol megjátszott szerelmek és eltúlzott, kívülről szépnek tűnő kapcsolatok vannak, könnyű felismerni azt a férfit, aki valóban szerelmes. Nem érdekli, hogy nézel ki, minden porcikádat szereti – az erősségeiddel és a hibáiddal együtt.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?