Életmód, Igaz történetek

Így kell egy igazi nőnek válaszolni a férfiaknak!

Egy dühös asszony interneten közzétett válasza egy férfinak. Bravó! Milyen jól tette! Így kell egy igazi nőnek válaszolni a férfiaknak!

 

 




Az internetet böngészve belebotlottam egy férfi által feltett kérdésbe, mely ekképpen hangzik: „Mire is lehetne szüksége a csajoknak az életben a biztonságon és a “hancúrozáson” kívül?”

Nem tudtam magam türtőztetni és őszintén leírtam neki, hogy még mi minden hiányzik az életemből.

 

 

 

 

 

„Drágaságom! Amire vágyom az az állandóság. Meg szeretnék győződni arról, hogy holnap is velem leszel. Nemcsak azt akarom tudni, hogy szeretsz engem, szeretném látni is ezt a tetteidben, a jövőbeli terveidben, ahol nem vagyok a második helyen, anyád után! Tudni akarom, hogy ha súlyosan megbetegszem, akkor nem fogsz hisztizni és sajnálkozni, hanem valóban segítesz nekem.

Tudni akarom, hogy nyugodtan elengedhetlek bolygónk bármely részébe, és nem kell azon aggódjak, hogy vannak ott más nők is. Szeretnék konkrétumokat hallani tőled, és nem csak a semmitmondó maszlagot. Nem akarom megvárni, amíg fejben is felnőtt leszel, túléled a harmadik válságodat, visszafizeted a hiteleidet, vagy meghallgatni bármiféle kifogásodat, hogy miért is nem akarsz arra a szörnyű helyre menni, amit úgy hívnak: anyakönyvi hivatal.




Nem akarom majd állandóan azt magyarázni a gyermekeknek, hogy az apjuk határozatlan és állandóan fél valamitől, különösen attól, hogy újra depresszióba esik, ami a család ideiglenes elhagyását eredményezi, no persze szigorúan a garázs irányába, sör és hasonlóan depressziós cimborák közé. Nem akarok egyszer csak arra ébredni, hogy felesleges dolgokkal töltöttem az eddigi életemet. Nekem nem fontos, hogy a barátaid elismerően csettintsenek, vagy az édesanyád szeressen, a kutyád imádjon. Nekem mindössze a férfira van szükségem, és nem csupán a biztonságra, vagy az együttlétre”.

 

 

 

Ha nyuszi vagy és nem vagy képes felelősséget vállalni, lehet akár mekkora is, lehetsz bármennyire tehetős is, egy pillantást se vetek rád. Nekem igazi férfi kell, nem pénztárca mérőszalaggal.

Ennyit szerettem volna mondani. És most kezdődhet a sárdobálás!”

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?