Érdekes

20 fotó, amit a National Geographic az év legszebb fotójának választott 2018-ban

Mint minden évben, a National Geographic idén is megválasztotta az ég legszebb természetfotóit. Függetlenül attól, hogy mit ábrázolnak ezek a képek – hattyúkat, krokodilokat, oroszlánokat vagy épp embereket – egytől-egyig leírhatatlan energiával bírnak, ahol a boldogság, a fájdalom, a düh, a szépség és az élni akarás találkozott egymással a kamerák lencséje előtt. Ahogy pedig azt már az évek során megszokhattuk, idén is elképesztő felvételek születtek…😮

 

 

 

 

1. Gazellakölyköt üldöző gepárd. (Happy end lett a vége: a gepárd egy kicsit játszott vele, majd visszaengedte a kölyköt az édesanyjához)2. Vadászó krokodil.3. Mongol lovas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Tornádó.5. Oktatási reform ellen tüntető párizsi diákok.6. Vallási ünnepre igyekvő indiaiak egy zsúfolt vonat tetején.7. Kosárlabdapályák Kínában.8. Krokodilok lakta folyón átkelő elefánt.9. Egy nepáli asszony és az alvó gyermeke.10. Az orrszarvúk szarvát inkább levágják, hogy megmentsék őket az orvvadászoktól.11. A fekete hattyú pillantása.12. Világűr formázta Van Gogh festmény a majomkenyérfák felett.13. Életéért küzdő sügér egy gyíkhal szájában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14. Levedlett bőrű kaméleon.15. Tradicionális kendőszárítás Indonéziában.16. Anyjuk farkával játszó oroszlánkölykök.17. Porfürdőző elefántok.18. Táncóra Kubában.19. Legjobb barátok.20. Flamingók.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?