Érdekes

Valaki észrevette, hogy a Holdon lévő lábnyomok nem egyeznek Armstrong űrcsizmájáéval! Íme az igazság!

Bár már 50 év telt el az első Holdra szállás óta, még mindig vannak olyan emberek, akik kételkednek benne, hogy tényleg megtörtént. Számos összeesküvés-elmélet látott már napvilágot az évek folyamán, melyek közül az egyik legnépszerűbbet szeretnénk bemutatni.

 

 

 

 

Az egész akkor kezdődött, hogy valaki kiszúrta, hogy Neil Armstrong űrcsizmájának talpa nem egyezik meg azzal a lábnyommal, amit a Holdon hagytak. Természetesen az ellentábor azonnal reagált és konkrét tényekkel, illetve magyarázatokkal szerették volna eloszlatni a kételyeket.

 

 

 

 

Az alábbi kép alapján kérdőjelezte meg a kétkedő ember a Holdra szállás valódiságát.

Azonban volt néhány “apró” dolog, ami elkerülte a figyelmét. Az első, hogy az űrhajósoknak, akik a Holdra léptek, még viselniük kellett egy plusz védőbakancsot is. A másik, hogy a lábnyomok, amikkel próbálta cáfolni a Holdra szállást, nem is Neil Armstonghoz nyomai, hanem Buzz Aldrin-é.

A védőbakancsokat egyébként több száz másik tárggyal együtt a Holdon hagyták, hogy csökkentsék a súlyt a visszaútra.
Azt is kifogásolták, hogy nem ugyanaz a ruha látható az alábbi két képen.

Pedig egyszerű a magyarázat. Nyilván nem egy darab ruhát kaptak az űrhajósok az egész küldetésre.

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyébként ilyen volt a védőbakancs, amit a másik felett viseltek.

Röntgenfelvétel is készült róla, amin jól láthatók a talpán lévő recék.

Sok képen látható a plusz védőcipő, aminek ottmaradt a nyoma a Holdon.
Plusz érdekesség, hogy a lábnyomok, amiket a Holdon hagytak, valószínűleg több millió éven át ott lesznek, ugyanis nincsen légmozgás, ami eltüntethetné azokat.

A fotón Neil Armstrong, az első ember, aki a Holdra léphetett.

 

 

 

 
 

 

 

 

Döbbenetes, hogy a mai napig vannak olyan emberek, akik szerint átverés a Holdra szállás, mi több, az idejüket nem sajnálva, aktívan dolgoznak azon, hogy ezt be is bizonyítsák.

Képtelenek elfogadni azt a tényt is, hogy lehetetlenség lenne, hogy a több ezer emberből, akik a projekten dolgoztak, senki sem szivárogtatta volna ki ennyi időn keresztül az “igazságot”.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?