Életmód

Az internetezők megosztották életük legborzalmasabb randizásait

A randizás mindig hordoz magában egyfajta megmagyarázhatatlan izgalmat és kockázatot, hiszen sosem tudhatjuk, hogy pontosan milyen is az adott személy, akivel szeretnénk megismerkedni. Az első randin pedig sok minden kiderül, hiszen néhány együtt töltött óra után már egész jól körvonalazódik, hogy ki seggfej és ki nem. Az alábbi emberek randipartnerei egyértelműen azok voltak…😃

 

 

 

1. Egy étterembe mentünk a pasival, ahol ő 8 ezer forintért steaket evett és különböző italokat fogyasztott, én pedig 2 ezer forintért salátát ettem és vizet ittam. Az étkezés végén követelte, hogy fele-fele arányban fizessük a számlát.

2. Egy elegáns étterembe vitt a férfi, egy alkalommal a pincér odahajoltam hozzám és a következőt súgta a fülembe: “A héten te vagy a harmadik.”

3. Annyira szörnyű volt a randim, hogy adtam a pincérnek egy ezrest, hogy leöntse a ruhámat és leléphessek.

4. Elvitt egy gasztronómiai fesztiválra, de amikor rendelni akartunk, felbukkant a felesége és menekülnie kellett.

5. Az első randin ezt mondta nekem: A fotód alapján azt gondoltam, hogy túl jó vagy nekem, de örömmel látom, hogy vannak hibáid.

6. Vacsora közben a következő hagyta el a száját: Ha lefogynál körülbelül öt kilót, tíz pontos lennél. Csak azért is rendeltem egy desszertet.

7. A Facebookon panaszkodott arról, hogy milyen rossz a randink, miközben egy asztalnál ültünk. Ezt onnan tudom, hogy megjelölt a bejegyzésben.

8. Az éjszaka végén odahajolt hozzám és meg akart csókolni. Közben ezt mondta: Ne ijedj meg, ha kiesnek a fogaim.

 

9. Egész vacsoraidő alatt magáról beszélt, utána pedig elvitt, hogy megmutassa, hol él a volt barátnője.

10. A randevú közepén felhívta az exe, utána pedig közölte velem, hogy inkább visszamegy hozzá.

11. A földön ültünk, csókolóztunk. Az életről és a családról beszélgettünk és kiderült, hogy unokatestvérek vagyunk.

12. Anya és én elmentünk vacsorázni, de ő meglepetésként elhívta nekem a cuki fiút a munkahelyéről, hogy végre randizzak és ismerkedjek valakivel. Szóval így vacsoráztunk, hármasban.

13. Az első randinkra egy barna hajfestéket kaptam tőle ajándékba, mert az előző barátnőjének is barna volt a haja és \’már úgy megszokta\’.

14. Megcsókolt a férfi, majd azt mondta nekem, hogy most már biztos benne, hogy meleg. De ha maradnék, akkor bemutatna a katolikus édesanyjának, mint a barátnőjét.

15. Elvitt moziba, kivett a szemetesből egy üres üdítős poharat, majd elment ingyen megtölteni.

16. Bemutatkozott, elvitt a Mekibe, majd egy óra múlva az állatkert parkolójában megállt a kocsijával és ennyit mondott: van nálam óvszer.

17. Egy nagyon elegáns helyre mentünk ebédelni, nagyon drága ételeket rendelt, majd azt mondta, kiszalad a mosdóba. Soha többet nem láttam.

18. Az első randin ragaszkodott hozzá, hogy fürdessük meg a macskáját.

19. Elvitt egy melegbárba (nő vagyok), a mosdóban összeismerkedett egy férfival, majd adott egy ötezrest, hogy fogjak magamnak egy taxit és menjek haza.

20. Moziba mentünk a pasival, ahol ezer forint volt a jegy. Kifizette az enyémet is, majd teljesen komolyan, a száját nyalogatva és kacsintgatva ezt mondta: ,,Nyugi, majd később visszaadod valahogy…”

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?