Életmód

8 női tulajdonság, amiért egyszerűen bolondulnak a férfiak

Tudományos kutatások alapján rájöttek, hogy mik azok a női tulajdonságok, amiért leginkább bolondulnak a férfiak. Végre lerántjuk a leplet arról, ami minden nőt foglalkoztat.

 

 

 
1. Szemek: A férfiak oda vannak a nagy szemű nőkért, mert ártatlanságot sugároz.

noi_tulajdonsag_5.jpg

2. Mosoly: A mosolygós nőkkel szívesebben flörtölnek a férfiak, ugyanis nyitottabbnak gondolják őket. Miközben egy nő mosolyog, a férfiak a fogaik ápoltságát is szemügyre veszik.

noi_tulajdonsag_2.jpg

3. Testtartás: A testtartás sokat elárul egy nőről.. Általában a rossz testtartású emberek félénkebbek és nem annyira nyitottak mások felé. Az egyenes testtartású emberek magabiztosságot sugároznak, ezáltal vonzóbbak.

noi_tulajdonsag_7.jpg

4. Szemöldök: Sok férfi hamarabb megnézi egy nő szemöldökét, mint magát a szemét. A természetes, de ápolt és formázott szemöldökért vannak leginkább oda a férfiak.

noi_tulajdonsag_6.jpg

 

 

 

 

 

5. Arc: A szimmetrikus arc az egyik legvonzóbb fizikai tulajdonság. Bár 100%-ig tökéletesen szimmetrikus arc nem létezik, minél kisebb az aszimmetria, annál inkább vonzóbb egy férfi számára.

noi_tulajdonsag_3.jpg

6. Ajkak: A nők azt hiszik, hogy a férfiaknak a nagy és telt ajkak tetszenek ,de a valóság az, hogy a férfiak többsége sokkal vonzóbbnak tartja a kicsit vékonyabb, de természetes ajkakat.

noi_tulajdonsag_4.jpg

7. A ruha színe: Megállapították, hogy a vörös szín a legvonzóbb a férfiak számára, ugyanis a szerelemmel és a szenvedéllyel társítják. A fekete ruha pedig intelligensebbé és magabiztosabbá varázsolja a viselőjét a férfiak szemében.

noi_tulajdonsag_8.jpg

8. Testalkat: Amikor egy férfi megnéz egy nőt, akkor tudat alatt végig fut az agyán, hogy vajon alkalmas lenne-e család alapításra. Ezért a férfiak számára vonzóbb egy olyan hölgy, akinek nagyobb a csípője és kisebb a dereka, ugyanis az azt sugallja, hogy az illető egészséges és termékeny, kitud hordani egy babát. Kutatások szerint az ideális női test derék-csípő aránya 7:10.

noi_tulajdonsag_1-2.jpg

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?